Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 6 parfumuri potrivite pentru a le oferi cadou bărbatului din viața ta

6 parfumuri potrivite pentru a le oferi cadou bărbatului din viața ta

Nu există persoană căreia să nu-i placă un parfum bun! Indiferent de aromă, parfumul a devenit un accesoriu indispensabil, care se poartă indiferent de eveniment, de vârstă sau de anotimp.

6 parfumuri potrivite pentru a le oferi cadou bărbatului din viața ta
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Noi 2022   •   12:45

Dacă vrei să-i oferi un parfum bărbatului din viața ta, probabil te întrebi care sunt variantele potrivite, menite să-i evidențieze personalitatea și stilul.

Iată câteva sugestii, care nu dau greș niciodată!

Parfumuri dulci

Ai alături un bărbat care adoră parfumurile dulci sau notele subtile de flori și fructe? Atunci îi poți dărui parfumuri cu mirosuri delicioase și persistente, pe care le va îndrăgi pe loc. Gama de parfumuri dulci pentru bărbați este variată și poate include esențe de vanilie, caramel sau ciocolată, care să le încânte simțurile. Notele gurmande vor fi pe placul bărbatului romantic, care poate folosi parfumul dulce în orice perioadă a zilei. Dacă știi că persoana iubită își dorește în colecție astfel de arome, nu ezita.

Parfumuri citrice

La fel de populare sunt și parfumurile citrice pentru bărbați, cunoscute pentru prospețimea pe care o oferă. În această categorie intră aromele naturale, de aceea aromele de citrice sunt recomandate în special pentru sezonul cald.

Astfel, îi poți face cadou unui bărbat parfumuri de calitate, care rezistă pe piele. Cele mai căutate parfumuri pentru bărbați sunt cu portocale, mandarină, lămâie, grepfrut sau patchouli.

Parfumuri orientale

Domnii care preferă aromele puternice vor fi încântați de parfumurile masculine, orientale. Parfumurile orientale pot fi cadouri perfecte pentru iubitul sau soțul tău, așa că îndreaptă-ți atenția către următoarele game:

  • parfumurile oriental vanilate;
  • parfumurile oriental florale, cu mosc sau ambră;
  • parfumuri cu note subtile de cacao sau bergamotă;
  • parfumuri intens condimentate.

De obicei, în parfumurile orientale găsești și note exotice mai neobișnuite, precum scorțișoara, oudul, tămâia sau diferite ierburi aromatice cu miros intens.

Parfumuri fresh

Bărbații care vor să beneficieze de un parfum rezistent, cu miros îmbietor, sunt atrași și de aromele fresh, foarte populare în sezonul cald. Notele marine sunt proaspete și oferă senzația de curat.

Sunt numite și parfumuri oceanice, datorită aromelor care seamănă cu mirosul de plajă, ocean sau aer de munte.

Parfumuri lemnoase

Masculinitatea unui bărbat poate fi reprezentată și de parfumurile lemnoase, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Oferă-i sticluțe de parfum cu note de ambră, vetiver, bambus, stejar, lemn de antal sau abanos, pentru miros irezistibil.

De obicei, parfumurile lemnoase sunt asociate cu sezonul rece. Totuși, dacă vrei să le oferi în anotimpul cald, găsești parfumuri lemnoase, în combinație cu note citrice sau florale.

Parfumuri fructate

Persoana iubită se va bucura să primească și parfumuri fructate, mai ales dacă acestea se numără printre preferatele lui. Au un amestec de note fructate și condimentate, fiind ideale pentru seară și nu numai.

Poți achiziționa parfumuri fructate cu miros de măr, piersică sau fructe de pădure, care miros îmbietor.

În funcție de preferințele bărbatului din viața ta, ai la îndemână parfumurile orientale, dulci, fructate, lemnoase, fresh sau citrice, care ies întotdeauna în evidență. Indiferent de aroma pe care o dorește, pune accent pe parfumurile de calitate, care oferă persistență.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close