Antena 3 CNN Economic Conținut plătit 7 moduri în care poți folosi tușul de ochi

7 moduri în care poți folosi tușul de ochi

Tușul de ochi oferă machiajului pleoapelor și nu numai un aspect irezistibil, misterios și de invidiat, punând în lumină frumusețea ochilor și culoarea lor deosebită.

 7 moduri în care poți folosi tușul de ochi
Sursa foto: Shutterstock
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Mar 2022   •   14:44

Există numeroase idei de make-up ce pot fi realizate doar cu ajutorul unui tuș, iar pentru acest lucru ai nevoie de creativitate, îndrumare, răbdare și, bineînțeles, cele mai populare tipuri de eyeliner!

Descoperă cele mai trendy și cool 7 moduri în care poți folosi tușul pentru ochi, ce formulă este ideală pentru cerințele și modul tău de make-up și care sunt cele mai îndrăgite idei de contur și de aplicare a tușului pentru un machiaj irezistibil și de lungă durată!

Model 1: Ochi de pisică

Machiajul „ochi de pisică” este unul dintre cele mai îndrăgite, populare și utilizate tehnici make-up pentru ochi, oferind un aspect inocent și provocator deopotrivă. Tehnica „Ochi de pisică” poate fi purtat atât pentru machiajul natural, de zi cu zi, dar și pentru ocaziile speciale. Conturează întreg ochiul cu tuș negru, apoi îngroașă linia de pe pleoapa superioară până când ajungi la grosimea dorită. Completează fardul cu o aripioară/ codiță lungă sau scurtă, subțire sau groasă, care pornește de la capătul exterior al genelor.

Model 2: Linii subțiri

Liniile subțiri realizate cu tuș sunt incredibile pentru un make-up de zi, dar și pentru evenimentele în care se recomandă purtarea unui machiaj discret, elegant și feminin. Liniile subțiri sunt ușor de creat; începe prin a aplica o linie foarte subțire deasupra genelor superioare, dintr-un capăt într-altul al pleoapei. Pentru un look complet, poți îngroșa ușor linia la partea exterioară a pleoapei.

Model 3: Linia grecească

Dacă îți dorești o privire pătrunzătoare, ai ochii migdalați și mici, atunci trebuie să încerci machiajul grecesc cu ajutorul tușului. Linia grecească te va ajuta să ai ochii mai mari și mai rotunzi, fiind un make-up excelent oriunde și oricând! Conturează aproape în totalitate linia de deasupra genelor superioare, apoi completează machiajul cu o codiță în exteriorul pleoapei. 

Model 4: Model dramatic

Dacă te pregătești pentru un eveniment extravagant, precum un concert rock sau un spectacol deosebit și misterios, atunci încearcă machiajul dramatic cu tuș negru. Vei avea un look incredibil și vei stârni interesul tuturor celor din jurul tău! Trasează fardul de tuș pe întreaga pleoapă, apoi completează machiajul cu o codiță, asemeni modelului „cat eye/ ochi de pisică”.

Model 5: Modelul cu tuș de ochi colorat

Lasă-ți creativitatea să-ți ghideze modelul de machiaj pe care vrei să-l realizezi cu un tuș colorat, fie acesta într-o singură nuanță sau chiar în culorile curcubeului. Alege paleta cromatică a eyeliner-ului în funcție de ochii tăi și fii gata de numeroase complimente. Poți încerca orice stil de make-up pentru tușul colorat.

Model 6: Modelul retro

Modelul retro sau clasic este unul dintre cele mai seducătoare și populare idei de make-up cu tuș pe care le poți încerca. Cu un aspect hollywoodian și glamorous, vei fi în centrul atenției indiferent de evenimentul din zi sau de seară! Completează look-ul cu un ruj roșu și irezistibil!

Model 7: Model egiptean

Modelul de tuș de ochi în stil egiptean se caracterizează prin trasarea a două liniuțe în exteriorul pleoapelor; acestea alungind forma ochiului. Este un machiaj des întâlnit la vedetele de la televizor, iar tu vei arăta incredibil cu un astfel de make-up elegant și ușor de realizat!

De la clasic la extravagant, tușul a creat de-a lungul timpul numeroase modele pentru toate gusturile și cerințele, de la linii fine și discrete, până la machiajul pe întreaga pleoapă. Ție ce stil de make-up îți place să creezi cu ajutorul tușului pentru un fard irezistibil și elegant?

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close