Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ați luat parte la un accident rutier? AVM Consult vă pune la dispoziție un avocat accidente rutiere

Ați luat parte la un accident rutier? AVM Consult vă pune la dispoziție un avocat accidente rutiere

Când vine vorba de accidente rutiere, țara noastră este fruntașă. Desigur, este de vină și infrastructură precară, însă, de cele mai multe ori, participanții la trafic sunt cei care produc astfel de accidente.

Ați luat parte la un accident rutier? AVM Consult vă pune la dispoziție un avocat accidente rutiere
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2022   •   11:39

Fie că nu sunt atenți, nu adaptează viteza la condițiile de drum și meteorologice, fie efectuează depășiri neregulamentare, șoferii imprudenți reușesc, din păcate, să producă accidente grave. De multe ori, oameni nevinovați își avariază vehiculele sau își pierd chiar viața. Pentru a soluționa aceste incidente, este necesar un proces în urma căruia se va dovedi care este vinovatul și care sunt daunele pe care trebuie să le achite.

Apelați la serviciile unui avocat atunci când sunteți implicat într-un accident rutier

Neînțelegerile privind accidentele rutiere sunt tot mai frecvente. De cele mai multe ori, cel vinovat va încerca să se disculpe prin orice metode. Dacă vă aflați în situația în care ați fost implicat într-un accident rutier care nu a fost provocat din vina dumneavoastră, apelați la un avocat accidente rutiere care să vă ajute.

Chiar și atunci când dumneavoastră sunteți cel care are cea mai mare vină, există șanse de a obține un ajutor din partea asiguratorului. Cu toate acestea, nu puține sunt cazurile în care acesta refuză să acopere daunele suferite în urma accidentului.

Fiecare mașină care circulă pe străzile publice trebuie să aibă asigurare. Legea îi obligă pe șoferi să asigure mașinile. Dacă asigurarea dumneavoastră este achitată la zi, de ce să plătiți în plus din propriul buzunar când puteți apela la aceasta? Cu ajutorul unui avocat veți dezbate în instanță problema spre a accesa suma de bani aferentă daunelor.

AVM Consult vă ajută să obțineți despăgubirile care vi se cuvin

De ce servicii veți beneficia atunci când colaborați cu un avocat AVM Consult în soluționarea procesului privind accidentul rutier în care ați fost implicat? În primul rând, avocatul va încerca să vă obțină acele daune morale și materiale de la asigurător sau de la persoana care va fi găsită vinovată pentru producerea accidentului. În al doilea rând, avocatul vă va ajuta să obțineți despăgubirile de la asiguratori RCA sau CASCO, dacă sunteți refuzat pe nedrept de către aceștia.

În plus, veți beneficia de asistență și reprezentare în procesele aferente accidentului rutier la care ați luat parte. Poziția dumneavoastră va fi apărată în instanță până la stabilirea verdictului final.

Consultanță, asistență și reprezentare

Accesând site-ul avmconsult.ro veți descoperi că avocații AVM Consult au avut diferite spețe în procesele civile și penale. Aceștia preiau procese din întreaga țară, însă sunt selectivi în colaborările lor. Doar cazurile în care aceștia cred cu tărie sunt cele în care ei se implică.

Mulți dintre cei care se confruntă cu procese se feresc să apeleze la serviciile unui avocat din considerente financiare. Se crede că un avocat nu prestează servicii pe bani puțini. Aflați că onorariile avocaților AVM Consult se raportează la bugetul de care dispune clientul în cauză.

De ce ai nevoie atunci când treci printr-un proces rutier sau de altă natură? Cu siguranță de un un avocat care să lupte pentru drepturile tale. Îl găsești în echipa AVM Consult!

Date de contact:

0740.478.735

[email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close