Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai, organizează la București un eveniment exclusiv în colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai

Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai, organizează la București un eveniment exclusiv în colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai

Andreea Popa (Emax Real Estate), în colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai, organizează în perioada 24- 25 Februarie 2024, la București, un eveniment exclusiv dedicat achiziționării de imobiliare în Dubai.

Andreea Popa, CEO Emax Real Estate Dubai, organizează la București un eveniment exclusiv în colaborare cu prestigiosul dezvoltator SOBHA Dubai
de Georgiana Adam    |    20 Feb 2024   •   14:03

Ești interesat să investești în afaceri imobiliare în Dubai? Ești din București sau împrejurimi? Dacă răspunsul tău este "da", atunci weekendul acesta trebuie să ajungi la showroom Emax Real Estate Dubai, Sediul One North Gate, Bulevardul Pipera, Etajul 2.

Emax Real Estate Dubai te așteaptă la showroom-ul din București, în data de 24 și 25 februarie, cu cele mai mari discounturi promoționale ale dezvoltatorului SOBHA!

Comision 0, plan de plată eșalonat sau property management asigurat. Acestea sunt doar câteva dintre avantajele de care poți avea parte dacă vii la eveniment.

BONUS! Dacă rezervi o unitate în cadrul evenimentului de vanzari, primești pachetul de zbor și cazare în Dubai gratuit din partea dezvoltatorului!

Ce primești dacă achiziționezi o proprietate în Dubai prin Emax Real Estate:

  1. Rate pe 4-5 ani direct la dezvoltator
  2. Rezidență
  3. 0% comision
  4. 0% dobanda
  5. Randament investițional de 9-12% anual

Andreea Popa, Fondator şi CEO Emax Real Estate, este antreprenoarea română care a adus, în premieră, în România acest concept de evenimente şi care a făcut cunoscută piaţa imobiliară din Dubai. Încrederea acordată societăţii fondate de Andreea Popa de către cei mai importanţi dezvoltatori din Dubai este o garanţie pentru oricine alege să participe la evenimentele organizate sub brand-ul Emax Real Estate.

Înscrierea la eveniment se poate face accesând link-ul: https://emax-realestate.ro/eveniment-exclusiv-24-25-februarie-2024-bucuresti/

Despre Emax Real Estate

Agenţie imobiliară specializată pe piaţa premium, Emax Real Estate este reprezentantul legal în Romania al unora dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Emiratele Arabe Unite, precum Emaar Properties, Damac, Sobha, Seven Tides sau District One. Emax Real Estate Dubai pune la dispoziţia clienţilor săi cele mai bune şi profitabile oportunităţi de investiţie din sectorul imobiliar, asigurând şi închirierea proprietăţii achiziţionate după cumpărare.

Pentru mai multe detalii și informații:

WhatsApp: +40 (735) 868 808

Website: www.emax-realestate.ro

Mail: [email protected]

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close