Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Anemone, floraria care îți livrează oriunde îți dorești buchete de fericire și parfum floral

Anemone, floraria care îți livrează oriunde îți dorești buchete de fericire și parfum floral

Să oferi flori pare un gest banal, până când ești chiar tu în această situație. Este mai mult decât arta de a dărui, este despre a potrivi alegerea cu destinatarul tău.

Anemone, floraria care îți livrează oriunde îți dorești buchete de fericire și parfum floral
de Georgiana Adam    |    07 Apr 2021   •   17:02

Despre acestea s-au scris multe rânduri, există mențiuni și în codul bunelor maniere despre cum și când să oferi flori. Spre exemplu, se spune că bărbaților le poți înmâna astfel de aranjamente doar în anumite situații sau mai bine spus la ocazii speciale, cum este ziua onomastică. Ceva mai multă libertate există la capitolul a oferi flori unei femei. Probabil de aceea această industrie s-a și diversificat atât de mult.

Acum, să oferiți flori unei femei dragi din viața voastră poate fi mai simplu ca oricând, dacă alegeți varianta comenzilor online. O florărie din capitală aplică deja acest gen de strategie. www.anemone.ro este pagina din care puteți comanda buchetul dorit, livrat unde este nevoie.

Cum să faceți o surpriză parfumată

Din lipsă de timp să mergeți fizic la florărie sau fiindcă aveți cine știe ce alt motiv, Anemone poate fi soluția. Comandați online buchetul de flori dorit. O dată plasată o comandă aceasta are toate șansele să fie livrată în aceeași zi, în timp util de 2 până la 4 ore, în funcție de destinație. Iar dacă sunteți din capitală vă veți bucura să știți că aveți transport gratuit la comenzi mai mari de 150 de lei. În florărie plata poate fi și cu cardul.

Pentru a fi în sprijinul clienților, cei de la Anemone au și o altă abordare. Oferă transparență, astfel încât cei care comandă pot primi și fotografii online, poze reale cu buchetul livrat. Asta pentru a exclude o neconcordanță între online și real.

O astfel de soluție poate fi ideală pentru cei care sunt plecați din țară, care nu sunt în localitate într-un moment important, cei care doresc să surprindă pe cineva. Nu vă mai condiționați de locul în care vă aflați pentru a înmâna un buchet de flori! Gestul este cu atât mai apreciat, cu cât destinatara dumneavoastră știe că nu sunteți prezenți fizic în oraș. Deci, efect garantat!

Flori potrivite pentru orice ocazie

Există o întreagă poveste despre ce este potrivit să alegeți în funcție de ocazie și persoana căruia îi veți înmâna florile. Culoarea lor, tipologia acestora dictează nu doar prețul, ci efectiv prețuirea pe care o arătați față de persoana în cauză.

Pentru a vă inspira floraria Anemona aduce în prim plan varietate de tipuri de buchete și aranjamente. Și toate acestea sunt pliate pe bugete diverse. Puteți alege pe cele office, cu un anumit tip de floare, de la crini la frezii sau cele exotice. Dacă vă doriți să creați o amintire nu doar de moment veți opta pentru trandafiri criogenați, ce rezistă foarte bine în forma lor impresionant de elegantă.

Un lucru este cert și anume că de frumusețea florilor nu ne vom sătura niciodată și că prin parfumul lor deosebit și prin modul în care arată, cromatic vorbind de asemenea, florile sunt un cadou excelent. Când aveți nevoie de acestea regăsiți la Anemone un univers al florilor.

Contact:

București, Bulevardul Uverturii nr. 80

0721.260.677

[email protected]

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close