Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Avanera setează noile standarde în rândul ansamblurilor imobiliare sucevene

Avanera setează noile standarde în rândul ansamblurilor imobiliare sucevene

Avanera, complex imobiliar dezvoltat de TRUTZI REAL ESTATE, este un ambițios proiect imobiliar oferit sucevenilor.

Avanera setează noile standarde în rândul ansamblurilor imobiliare sucevene
de Georgiana Adam    |    09 Feb 2021   •   14:35

Acesta oglindește viața contemporană aflată în echilibru optim cu spiritul autohton, cel caracteristic zilelor noastre. Pentru cei interesați să trăiască o viață cosmopolită în centrul Sucevei, Avanera înseamnă o varietate de tipuri de apartamente, în total 525 de imobile.

În luna iunie 2023 va fi finalizată prima etapă a acestui proiect imobiliar, cu predarea primului bloc. Anul 2024 aduce noi vești bune, fiind vorba de finalizarea celei de-a doua etape a proiectului, urmând ca 2025 să confirme finalizarea celui de-al treilea bloc și astfel a întregului proiect imobiliar AVANERA.

Facilitățile complexului imobiliar Avanera

Cei ce doresc să se bucure de un stil de viață modern, chiar în centrul Sucevei, trebuie să știe că Avanera înseamnă confort și intimitate. Acest proiect este dezvoltat pe o suprafață totală de 19.570 mp, însă doar 16,6% din aceasta este ocupată de construcții. Apartamentele sunt exploatate pe înălțime, fiind vorba de un număr de 15 etaje, etajele 14 și 15 fiind destinate penthouse-urilor.

La capitolul finisaje interioare vorbim de tâmplărie din aluminiu și geamuri termopan cu protecție UV de calitate excepțională, uși de interior (intrare) metalice, încălzire în pardoseală pentru toate apartamentele, dar și instalație gata pregătită pentru montarea sistemelor de aer condiționat. În aceași ordine de idei, vorbim și de fațada complexului ce este realizată din vată minerală bazaltică și tencuială decorativă. Elemente de finisaj, precum parchet, faianță și gresie sunt de calitate superioară. Astfel de detalii pot fi alese, după bunul plac, de fiecare viitor proprietar, având astfel posibilitatea de a-și personaliza viitorul cămin.

Tot ce înseamnă structura și finisajele ies în evidență grație materialelor atent alese. De asemenea, vorbim de calitate și în ceea ce privește execuția. TRUTZI REAL ESTATE este un investitor ce a pășit pe această piață în 2016. Echipa specializată acordă o atenție deosebită detaliilor. Avanera este astfel reușita unui proiect bine pus la punct, creat și supervizat de o echipă de profesioniști.

Fiecare bloc din complexul Avanera dispune de 3 lifturi, unul fiind panoramic.

Facilități cheie din centrul Sucevei sunt la doar câteva minute distanță!

În vecinătatea complexului imobiliar Avanera, viitorii locatari vor beneficia de acces rapid la piață și magazine, instituții publice (Palatul de Finanțe, Palatul de Justiție, Primărie, Casa de Cultură), instituții educaționale (grădinițe, școli, licee, universitate), dar și recreative (stadion).

Avanera este un proiect ce implică și un număr generos de locuri de parcare, (850 locuri, parcare subterană și supraterană), precum și o suprafață extinsă cu spațiu verde (4.800 mp), dar si zone generoase alocate spațiilor comerciale. Spațiile verzi și de promenade vor avea locuri de joacă pentru copii, zonele de practicare a sportului în aer liber și, bineînțeles, zonele de plimbare și relaxare.

525 de apartamente exploatate pe 15 etaje! Avanera oferă 525 apartamente de 2, 3 și 4 camere, dar și de tip penthouse. Prețurile încep de la 48.200 euro și cresc treptat, în funcție de suprafață și tipul apartamentelor. Penthouse-urile ocupă etajele 14 și 15 din cadrul fiecărui bloc și pot avea între 4 și 8 camere.

Mai multe detalii cu privire la ceea ce înseamnă mai exact complexul imobiliar Avanera regăsesc cei interesați pe avanera.ro.

Contact Avanera: Strada Universității, număr 9, Suceava; [email protected]; 0756 035 064.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close