Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce să alegi pentru o aventură romantică: city break Roma sau Paris

Ce să alegi pentru o aventură romantică: city break Roma sau Paris

O aventură romantică într-unul din orașele în care dragostea plutește în aer, cu siguranță e visul oricărui cuplu de îndrăgostiți.

Ce să alegi pentru o aventură romantică: city break Roma sau Paris
de Georgiana Adam    |    27 Iun 2022   •   13:07

Orașe ale iubirii, orașe în care puteți petrece clipe minunate împreună, orașe în care dragostea pare că plutește, într-adevăr, în aer. Dacă nu știi încă pe care din cele două să îl alegi, iată câteva informații care te pot ajuta să iei decizia finală. 

City break în Roma, un weekend romantic de vis

Roma este o destinație obligatorie pentru îndrăgostiți. Numeroase monumente care datează de câteva milenii, istoria multiculturală sau atmosfera prietenoasă și natural romantică sunt câteva dintre motivele care vă oferă șansa de a vă bucura de o minunată călătorie printr-un city break roma. Pentru că este un oraș imens, ar fi bine să planificați din timp călătoria, mai ales că aveți atât de multe lucruri pe care le puteți face aici. 

Pornește pe urmele Romei Antice și stabiliți o întâlnire romantică la restaurantul Agrodolce care se află la câțiva pași de Fântâna Trevi. Evadați într-un tur de noapte al miturilor și legendelor capitalei italiene, un tur care vă va cufunda în istoria medievală a Romei și care vă va vorbi despre cele mai bine ascunse mistere ale capitalei.

Descoperiți orașul cu o Vespa, scuterul cu tradiție care vă oferă șansa de a fi parte din cultura italiană. Mergeți pe Janiculum, dealul plin de anecdote istorice și admirați una dintre cele mai frumoase panorame ale Romei de aici. 

City break în Paris, o escapadă în orașul iubirii

Paris este, fără doar și poate, orașul iubirii. Cupluri din toată lumea vin să profite de aura romantică a locului pentru a petrece un weekend bucolic, pentru a face declarații de dragoste sau a crea amintiri de neuitat. Există atât de multe lucruri pe care le pot face îndrăgostiții în Paris că ar fi nevoie de săptămâni întregi, nu de un city break paris de doar câteva zile. 

Vizitați Vaux-le-Vicomte la lumina lumânărilor și veți avea parte de o experiență grandioasă. Nu ratați vizita de seară care se face la lumina lumânărilor și care vă va face să petreceți momente pe cât de neobișnuite, pe atât de romantice. Bucurați-vă apoi de o cină romantică pe acorduri de jazz în restaurantul Jazz de Montparnasse, un restaurant ideal pentru a petrece momente inedite. 

Plimbați-vă cu barca pe Canalul de l'Ourcq sau pe Sena și descoperiți atmosfera deosebită și peisajele naturale impresionante. Gustați delicatesele pariziene și bucurați-vă de fiecare clipă petrecută în orașul dragostei.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close