Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De Black Friday de la LIBREX, cumpără Conversații cu Dumnezeu, la un preț special

De Black Friday de la LIBREX, cumpără Conversații cu Dumnezeu, la un preț special

Vineri, LIBREX organizează cel mai important eveniment al anului: Black Friday. Pe 12 noiembrie, cea mai mare librărie online din țară ne-a pregătit reduceri ca-n povești: până la 90% din prețul inițial, așa că te poți bucura de prețuri incredibile la toate cărțile pe care le dorești.

De Black Friday de la LIBREX, cumpără Conversații cu Dumnezeu, la un preț special
Sursa foto: Librex.ro
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2021   •   16:56

Ofertele sunt de nerefuzat, indiferent dacă vorbim despre cărți individuale sau de pachete tematice. Poți achiziționa cărți atât pentru tine, dar și pentru cei dragi, pentru a-i surprinde acum sau de Crăciun. Este ocazia perfectă să îți completezi biblioteca și să cumperi titlurile la care ai visat tot anul.

Pe 12 noiembrie, vor fi disponibile peste 1.000.000 de cărți, cu reduceri spectaculoase, de până la 90%. Reducerile sunt reale, iar acest lucru poate fi confirmat de către cititorii fideli LIBREX și de asemenea, te vei convinge și tu în ziua de Black Friday.

Un lucru extrem de important de menționat este legat de livrarea comenzilor. Acestea vor fi expediate în maxim 3 zile de la plasarea comenzii, având în vedere că volumele se află pe stoc, iar echipa LIBREX va lucra de zor pentru ca toate cărțile să ajungă la noile lor case în siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

Reducerile se vor aplica atât la cărțile individuale, dar și la Pachete tematice, așa că îți recomandăm să intri pe site cât mai devreme în ziua de Black Friday, pentru a te asigura că nu ratezi cele mai bune oferte!

Toate categoriile de pe site-ul LIBREX se vor bucura de reduceri, așa că poți achiziționa cărți de dragoste, romane polițiste, cărți istorice, cărți pentru copii și multe altele, la prețuri speciale.

Printre cele mai populare cărți din ultimii ani se află și Conversații cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch. Volumele acestei serii sunt printre cele mai bine vândute de pe LIBREX, așa că nu pierde ocazia și cumpără și tu această serie, de Black Friday.

Conversatii cu Dumnezeu este o serie literară ce poate fi citită de către oricine. Contrar aparențelor, având în vedere titlul, nu este o lectură religioasă. Este mai mult de atât! Autorul își imaginează un dialog cu Dumnezeu, în care îl întreabă despre viață în general, despre fericire, despre frici și despre alte teme ce ne macină pe fiecare dintre noi, în fiecare zi.

Prin intermediul acestor cărți, autorul vrea să demonstreze că viața nu trebuie trăită în frică și nici nu trebuie să pierdem momente frumoase din cauza unor preconcepții. Frica fără motive, teama de a nu dezamăgi persoanele din jur și anxietatea sunt factorii care ne împiedică să ne bucurăm de o viață liniștită și fericită. Toate persoanele care au citit aceste cărți spun că viețile li s-au schimbat radical.

Așadar, pe 12 noiembrie poți cumpăra volumele din seria Conversații cu Dumnezeu la un preț special, de la LIBREX. De asemenea, te poți bucura și de alte titluri la prețuri extrem de mici!

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close