Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cabinet de avocat Ivan Răzvan Claudiu - inovație și eficiență în drept penal și divorț!

Cabinet de avocat Ivan Răzvan Claudiu - inovație și eficiență în drept penal și divorț!

Cabinetul de avocat Ivan Răzvan Claudiu scrie istorie cu fiecare caz soluționat. Anii de experiență acumulați pe piața de profil, dar și personalul dedicat ce stă în spatele tuturor reușitelor fac din cabinetul de avocat Ivan Răzvan Claudiu un reper la capitolul drept penal sau reprezentare în instanță în caz de divorț.

Cabinet de avocat Ivan Răzvan Claudiu - inovație și eficiență în drept penal și divorț!
de Georgiana Adam    |    11 Ian 2021   •   18:20

Cei ce au nevoie de o reprezentare puternică în instanță pot lua legătura cu personalul cabinetului de avocat Ivan Daniel Claudiu prin intermediul site-ului oficial avocativan.ro. Aici sunt puse la dispoziție acelor interesați toate informațiile ce îi ajută să își dea seama că acest cabinet de avocat reprezintă o alegere înțeleaptă. În caz de divorț sau nevoie de reprezentare în instanță în caz de dosare sub semnul dreptului penal, personalul cabinetului de avocatură este oricând disponibil pentru a acționa!

Cabinet de avocat Ivan Răzvan Claudiu soluționează orice problemă de drept penal!

Cei ce aleg să colaboreze cu personalul acestui cabinet de avocat trebuie să știe că întreaga echipă este la curent cu toate schimbările legislative, cu toate publicațiile științifice din acest domeniu. Mai mult decât atât, mereu își actualizează stocul de informații cu privire la deciziile Înaltei Curți de Casație și Justiție, dar și a Curții Constituționale. 

Pentru că dosarul prezentat în instanță, în cazul în care este vorba despre cel al unui avocat drept penal, trebuie să aibă toate detaliile la punct, personalul biroului de avocat Ivan Răzvan Claudiu se va ocupa de toate demersurile aferente. Acesta colaborează cu notari, executori judecătorești, experți tehnici, experți contabili, psihologi, psihiatrii și nu numai, pentru a formula argumente solide în fața instanțelor de judecată.

Pentru mai multe detalii în acest sens, publicul bucureștean este invitat să acceseze pagina de prezentare a cabinetului de avocat: avocativan.ro.

Reprezentare specializată în instanță în caz de divorț sau partaj!

Și atunci când vine vorba de divorț și partaj, cabinetul de avocat Ivan Răzvan Claudiu paote veni cu soluții de top pentru cei aflați în nevoie. Un avocat divort profesionist și dedicat meseriei pe care o practică va fi în măsură să aducă în fața instanțelor judecătorești toate argumentele solide prin care să își apere clientul.

Cei ce la cabinet de avocat Ivan Răzvan Claudiu pot interveni atât în caz de divorț, cât și în caz de partaj. Nimic nu îi oprește din a-și reprezenta cu profesionalism clienții în fața instanțelor judecătorești. Câștigul este de partea lor în cea mai mare parte dintre cazuri, motiv pentru care sunt extrem de solicitați în astfel de cazuri de înfățișări în instanță.

Mai mult decât atât, pot oferi oricând consultanță specializată cu scopul de a pune la punct toate detaliile aferente reprezentării în instanță. În cazul în care informațiile din cadrul site-ului oficial avocativan.ro nu sunt suficiente, personalul poate fi oricând contactat pentru a oferi suport și sfaturi utile. Datele de contact sunt disponibile pe avocativan.ro.

Sediile cabinetului de avocat Ivan Răzvan Claudiu se află pe strada Drumul Sării, număr 85, sector 6, respectiv strada Lt. Gheorghe Negel, număr 31, sector 6. Mai multe detalii prin apel telefonic: 0757 511 344 / 0744 630 882 sau prin e-mail [email protected].

×
Parteneri
Mărturii despre crima din fața Parcului Crângași din București
x close