Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Camere spion moderne, miniaturale, în dispozitive casnice

Camere spion moderne, miniaturale, în dispozitive casnice

Cu o camera spion, poți face înregistrări video și audio discrete. Camerele miniaturale sunt foarte mici sau sunt ascunse în dispozitivele convenționale, astfel încât cei avizați nu le pot vedea.

Camere spion moderne, miniaturale, în dispozitive casnice
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2023   •   11:15

O cameră spion este fie foarte mică, fie deghizata în dispozitive precum un detector de fum, un power bank, un ceas cu alarmă sau alte lucruri.

Se pot cumpăra camere spion integrate chiar și în ochelari de soare. O cameră miniaturală surprinde împrejurimile ei. Unele camere spion pot fi controlate de la distanță prin intermediul unui card SIM. Videoclipul este descărcat pe medii, cum ar fi carduri micro SD. Camera este apoi conectată prin cablu sau WLAN. Poți viziona filmul în direct pe computer, laptop sau telefon.

Care este diferența dintre 720p sși 1080p la rezoluția video

Valorile individuale indică numărul de pixeli care pot fi văzuți pe ecran. Cu cât există mai mulți pixeli într-o imagine, cu atât imaginea devine mai clară. Cu 720P ai 1280 x 720 pixeli (HD), cu 1080P vezi 1920 x 1080 pixeli (Full HD). Dacă lucrezi cu ecrane mici sub 36 de inchi, 720p va fi suficient. Pentru ecrane mai mari, ar trebui să alegi 1080P. Dezavantajul Full HD este un timp mai lung de reîncărcare, care este foarte important atunci când utilizezi internetul sau telefonul mobil.

Camerele spion au dimensiuni mici, sub 15 cm lățime. Cea mai mică mini camera NIPS este un cub mic cu dimensiuni de 2,2 x 2,2 x 1,8 cm. Are dimensiunea degetului mare. De asemenea, greutatea este foarte ușoară și este între 19,8g și 340g. Cel mai mic dispozitiv poate fi bine montat și pe o dronă. Camera spion te ajută să dormi mai bine.

Te simți protejat pentru că aceasta captează toate mișcările din casă. Dacă nu ești acolo, poți verifica în continuare dacă totul este în ordine acasă. De asemenea, poți fi cu ochii pe animalul tău de companie. Unele camere pot fi atașate de haine sau pe ceasuri de mână.

Cu camera spion poți înregistra și videoclipuri frumoase atunci când mergi pe o bicicletă, motocicletă sau dronă. Scopurile camerei miniaturale sunt foarte diverse. Camerele spion sunt cel mai interesant și-n același timp controversat segment de pe piața sistemelor de supraveghere video.

Ce poți face cu camere spion?

Orice spionaj presupune colectarea de informații secrete, înregistrarea diverselor informații, adesea cu utilizarea unor echipamente speciale. Și, firește, echipamentul folosit pentru înregistrarea video secretă trebuie să respecte pe deplin toate criteriile pentru o anumită activitate. Camerele spion fără fir trebuie instalate în câteva secunde fără a atrage atenția străinilor. Dezmembrarea nu ar trebui, de asemenea, să trezească suspiciuni.

Miniaturizarea este una dintre principalele condiții pentru funcționarea cu succes a echipamentelor de spionaj pentru supraveghere video. Cu cât camera spion este mai mică, cu atât este mai ușor sa o ascunzi.

De regulă, echipamentul este deghizat în obiecte care nu atrag atenția - pixuri, pachete de țigări, articole de îmbrăcăminte, ceasuri, tablouri, încărcătoare, întrerupătoare, prize, prelungitoare etc. Camerele spion înregistrează de obicei imaginea pe cardul de memorie incorporat.

Acesta este cel mai simplu mod de a salva date. A doua opțiune este transferul de date fără fir. Acest lucru îți permite să implementezi supravegherea video directă sau înregistrarea pe un suport de la distanță.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close