Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt avantajele unui cărucior 2 în 1 pentru bebeluși

Care sunt avantajele unui cărucior 2 în 1 pentru bebeluși

Căruciorul este una dintre cele mai importante investiții pe care le vei face în calitate de viitor părinte.

Care sunt avantajele unui cărucior 2 în 1 pentru bebeluși
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2022   •   14:29

Fie că îl cumperi cu câteva luni înainte de sosirea pe lume a noului membru al familiei ori aștepți până ce acesta se naște, vei dori să-l folosești cât mai mult timp. Un cărucior 2 în 1 reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care o poți face și în continuare îți vom spune de ce. 

1. Poate fi folosit încă de la naștere 

Poate cel mai important avantaj al unui cărucior 2 în 1 este acela că poate fi folosit încă de la naștere. Bebelușul tău își va petrece primele luni de viață stând confortabil și în siguranță întins în poziția preferată, pe spate sau pe burtă. Când acest lucru nu îl va mai încânta atât de mult, poți folosi partea sport, al cărei spătar îl vei putea rabata în diverse poziții. 

2. Te ajută să economisești bani

Un alt avantaj al cărucioarelor 2 în 1 este acela că nu va trebui să le înlocuiești pe măsură ce copilul crește, ceea ce înseamnă că vei economisi bani. De asemenea, este mai ușor să găsești cărucioare ieftine 2 în 1 de calitate. 

Tot din punct de vedere al economiilor pe care te ajută să le faci, atunci când vorbim de avantajele cărucioarelor 2 în 1 mai trebuie menționat și faptul că acestea vin însoțite de mai multe accesorii utile. Husa pentru picioare și pentru ploaie, geanta pentru scutece, coșul de depozitare, suportul pentru cană, sticluță sau biberon și plasa pentru insecte sunt printre cele mai des întâlnite. După cum vei descoperi repede, toate sunt necesare și le vei folosi din plin. 

3. Este ușor de utilizat 

Achiziționezi un singur cărucior, ceea ce înseamnă că poți să fii sigură că toate elementele sale sunt compatibile și concepute pentru a fi ușor de utilizat și de schimbat între ele. 

4. Se poate dovedi util în timpul plimbărilor lungi 

Chiar și după ce începi să folosești partea sport a căruciorului, tot se mai poate întâmpla ca micuțul tău să adoarmă în timpul plimbărilor mai lungi. Dacă alegi un cărucior 2 în 1, este foarte ușor să-l transformi în landou și să ii oferi copilului un pătuț confortabil.

5. Poți modifica poziția copilului oricând dorești 

Dacă poziția sa nu-l mulțumește pe bebeluș, o poți modifica simplu și rapid. Fie că este vorba de gradul de înclinare al spătarului sau de modul în care este așezat, cu fața sau cu spatele către tine, nu este deloc complicat să modifici poziția copilului, chiar și din mers. 

6. Este compact și ușor de depozitat 

Lipsa spațiului de depozitare este o problemă comună. În loc să fie nevoie să găsești loc pentru două cărucioare, unul clasic, doar cu landou, și unul sport, vei avea un singur cărucior de depozitat. În general, acestea sunt compacte, iar designul lor permite să fie pliate cu ușurință și păstrate aproape în orice colț al locuinței. De asemenea, nu vei avea probleme atunci când este nevoie să-l transporți în portbagajul mașinii. 

Există mai multe tipuri de cărucioare 2 în 1: cu landou și parte sport, cu scoică și parte sport ori transformabil. Indiferent de tipul pentru care optezi, acesta te va ajuta să economisești bani și îl vei putea folosi din prima zi de viață și până când copilul nu va mai dori să fie plimbat în cărucior. Alege un model de calitate, cu cadru ușor și roți mari, dotate cu suspensii, pe care îl vei putea manevra cu ușurință, și cu siguranță nu vei regreta decizia de a achiziționa un cărucior 2 în 1. 

×
Parteneri
Incendiu puternic într-o parcare plină cu TIR-uri, la Timişoara!
x close