Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Care sunt principalele servicii oferite de o firmă de detectivi privaţi

Care sunt principalele servicii oferite de o firmă de detectivi privaţi

Deşi acum câţiva ani activitatea de detectiv privat era privită ca fiind specifică filmelor de acţiune preferate, în ultima vreme firmele care desfăşoară astfel de activităţi s-au dezvoltat foarte mult.

Care sunt principalele servicii oferite de o firmă de detectivi privaţi
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2021   •   17:04

Acest lucru se datorează şi încrederii pe care oamenii au căpătat-o în detectivi, dar şi faptului că aceste servicii au devenit mai accesibile unui public mai larg atât în ceea ce priveşte costurile, cât şi posibilitatea de a găsi şi contacta o astfel de firmă din zona învecinată – datorită internetului sunt mai uşor de găsit.

În plus, firmele de detectivi privaţi îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu dispoziţiile legale, respectând dreptul la intimitate a indivizilor şi având dreptul de a refuza cerinţele unora dintre clienţi care sunt în afara legii, precum ascultarea telefonului şi spargerea contului de e-mail.

La serviciile unui detectiv Bucuresti pot apela atât persoane fizice care îşi bănuiesc persoana iubită de infidelitate sau doresc să îşi găsească o rudă dispărută, cât şi persoane juridice care au nevoie să afle mai multe informaţii despre un posibil partener de afaceri, să verifice dacă este de încredere sau nu.

Drept urmare, acestea sunt cele mai solicitate servicii la o firmă de detectivi privaţi.În general, activităţile pe care le desfăşoară detectivii privaţi în viaţa reală nu sunt la fel ca cele din filme. Aceştia trebuie să se poarte normal, fără să atragă atenţia asupra lor şi să supravegheze obiectivul prevăzut de misiune.

Acest tip de servicii pot fi solicitate de persoane cu privire la partenerul său partenera de viaţă, dar şi de companii, şefi care doresc să afle dacă angajaţii îşi fac treaba corect sau încearcă să obţină foloase necuvenite de pe urmă firmei.

  1. Investigaţii cu privire la partener/ partenera de viaţă

Numărul divorţurilor este mult mai mare în această perioadă modernă decât în perioadele în care au trăit părinţii sau bunicii, iar acest lucru se datorează, într-o foarte mare măsură, şi infidelităţii. Astfel că, în cazul unor bănuieli legate de persoana iubită oricine poate apela la serviciile unui detectiv particular bucuresti pentru a scăpa de incertitudini.

În plus, informaţiile obţinute de acesta pot fi prezentate ca probe în instanţă, în cazurile în care se ajunge la acest pas definitiv, graţie faptului că investigatorii funcţionează legal şi după normele legale.

  1. Investigaţii în domeniul business

Această categorie cuprinde de la verificarea angajaţilor sau a CV-urilor posibililor viitori angajaţi, până la investigaţii antifrauda, due diligence, consultanta juridică sau managementul situaţiilor de criză. Toate aceste aspecte sunt la fel de importante deoarece o afacere clădită în ani de zile poate fi distrusă prin acţiunea unor rau-voitori foarte rapid.

  1. Anturajul copiilor

Ţinând cont de toate situaţiile şi problemele sociale cu care se confruntă umanitatea, acest serviciu este foarte util şi practic deoarece permite o observaţie obiectivă a comportamentului copilului atunci când nu sunt în jur persoane din familie. Pe baza acestor rezultate părinţii pot interveni rapid în cazul în care situaţia o cere.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close