Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ești în căutare de case de vânzare în București și Ilfov? Intră pe Anuntul.ro și alege dintr-o ofertă diversificată de anunțuri

Ești în căutare de case de vânzare în București și Ilfov? Intră pe Anuntul.ro și alege dintr-o ofertă diversificată de anunțuri

Astăzi există o posibilitate tot mai mare de a găsi case de vânzare însă pentru a alege o casă potrivită nevoilor tale este nevoie să accesezi o ofertă variată și cuprinzătoare.

Ești în căutare de case de vânzare în București și Ilfov? Intră pe Anuntul.ro și alege dintr-o ofertă diversificată de anunțuri
de Georgiana Adam    |    01 Noi 2021   •   16:20

Pe site-ul Anuntul.ro găsești case de vânzare atât în capitală, cât și în județul Ilfov. Site-ul continuă să fie una dintre cele mai populare modalități de a găsi anunțuri imobiliare.

Intră pe site și alege categoria Case, vile din secțiunea de imobiliare. Vei avea astfel la dispoziție o ofertă vastă de anunțuri cu case de vanzare Bucuresti. Pentru fiecare anunț poți găsi informații importante despre imobil, cum ar fi: suprafața sa, numărul de camere, adresa, utilitățile, vechimea, fotografii cu locuința, precum și prețul exprimat în euro.

Dacă dorești să cauți într-o anumită zonă a capitalei, poți filtra anunțurile în funcție de opțiunile oferite în partea stângă a paginii. Astfel ai posibilitatea să vizualizezi anunțurile în funcție de criteriile puse la dispoziția ta, cum ar fi:

  • An de construcție

  • Suprafață utilă și suprafață teren

  • Stadiul construcției

  • Opțiuni interior și exterior

  • Interval ani de construcție

  • Schița casei

Dacă utilizezi aceste filtre anunțurile îți vor arăta exact acele case de vânzare care corespund cel mai bine necesităților tale. Accesezi mai repede și mai ușor anunțurile care te interesează. Pentru fiecare dintre acestea ai posibilitatea să intri în legătură cu dezvoltatorul sau vânzătorul pentru a afla mai multe informații.

Profită de opțiunile de căutare puse la dispoziția ta de site-ul Anuntul.ro și găsește eficient case de vânzare în București!

Cea mai bună alegere o faci atunci când ai la dispoziție cât mai multe informații legate de viitoarea ta casă. Pentru a-ți forma o imagine de ansamblu asupra pieței imobiliare, a nivelului prețurilor pentru diferite case de vânzare, în funcție de zona în care se află, poți consulta Harta imobiliară. Aceasta poate fi accesată din partea de sus a paginii. Atunci când selectezi case și vile cu ajutorul acestei opțiuni, pe hartă vor apărea toate imobilele de vânzare în funcție de zona imobiliară selectată de tine.

Astfel poți afla unde se găsesc cele mai multe case de vânzare în funcție de sectorul sau cartierul din București. Site-ul îți mai pune la dispoziție pe lângă harta imobiliară a Bucureștiului și o rubrică de statistici imobiliare. Aceasta îți permite să selectezi o anumită zonă imobiliară din capitală și astfel poți afla cât costă în medie metrul pătrat exprimat în euro din zona sau cartierul respectiv. Poți afla de asemenea, care sunt tendințele din piața imobiliară, dacă prețul metrului pătrat crește sau este în scădere. Îți poți alege reședința și ținând cont de aceste criterii mai detaliate.

Având acces la o ofertă variată și diversificată, aflată într-un singur loc economisești timp prețios și poți găsi cu ușurință o casă de vânzare București, casa pe care o dorești. Beneficiază de avantajele site-ului Anuntul.ro și intră ușor în legătură cu dezvoltatorii. Printre aceste avantaje se numără:

  • Anunțuri de actualitate

  • Informații complete despre case de vânzare

  • Opțiuni variate de filtrare în funcție de preferințele tale

  • Ofertă cuprinzătoare de case și vile din București și Ilfov

  • Nu este nevoie să-ți faci cont

  • Intri ușor în legătură cu vânzătorii

Intră pe Anuntul.ro și găsește cele mai noi anunțuri pentru vanzari case Bucuresti! Vei accesa oferte ce variază de la case bătrânești de vânzare, până la case și vile moderne, cu finisaje de lux. Găsește ușor casa potrivită stilului tău de viață!

×
Parteneri
Se schimbă CNP-ul românilor! Cum va arăta
x close