Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cauți echipamente HoReCa de calitate? Alege dintr-o ofertă completă și variată

Cauți echipamente HoReCa de calitate? Alege dintr-o ofertă completă și variată

O mare parte din succesul unei afaceri depinde de utilizarea unor echipamente HoReCa de calitate. Serviciile din acest sector sunt variate și competitive, pentru a răspunde optim cererii.

Cauți echipamente HoReCa de calitate? Alege dintr-o ofertă completă și variată
de Georgiana Adam    |    09 Sep 2021   •   15:19

Este important astfel să achiziționezi echipamente profesionale bucatarie de la producători și distribuitori care îți oferă garanția calității și bunei funcționări a acestor echipamente profesionale pentru o lungă perioadă de timp.

Restaurantele, cantinele, sau firmele de catering funcționează într-un ritm de muncă continuu. Astfel că gama de utilaje HoReCa trebuie să asigure un flux constant și să reziste unei utilizări intense și zilnice. Acum poți găsi mai ușor echipamentele de bucătărie profesională de care ai nevoie. Ideal Inox, producător și distribuitor cu o experiență îndelungată în domeniul HoReCa, îți propune o ofertă variată și completă de utilaje de bucătărie. Totodată ai garanția că produsele alese ajung în timp optim oriunde în țară.

Alege dintr-o gamă completă de echipamente HoReCa profesionale!

Indiferent de profilul afacerii tale, poți găsi ușor echipamente profesionale de bucătărie și alte accesorii, care vor contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite de compania ta. Catalogul de produse este afișat pe site-ul Ideal Inox, iar echipamentele profesionale sunt împărțite în mai multe categorii, pentru a face căutarea mai eficientă. Pentru fiecare produs poți vizualiza caracteristicile sale, precum și prețul acestuia.

Fiecare tip de echipament deține mai multe linii de produse, de capacități și moduri de lucru diferite. Astfel, poți să alegi utilajele alimentare care se potrivesc cel mai bine profilului serviciilor oferite de tine. Atunci când te hotărăști asupra unui anumit utilaj sau linii de produse, completezi un formular online cu datele firmei și adresa unde dorești să fie trimis echipamentul. Producătorul se asigură că în maxim 48 de ore echipamentele vor fi livrate oriunde în țară.

Garanția calității produselor Ideal Inox stă în calitatea fabricației, funcționarea eficientă și rezistența în timp. Majoritatea echipamentelor HoReCa oferite sunt fabricate în România. Inoxul este materialul predilect utilizat pentru astfel de echipamente. Acesta este un material apreciat în bucătăriile profesionale deoarece se întreține ușor și nu permite dezvoltarea germenilor pe suprafața sa atunci când este igienizat periodic.

Profită de soluțiile eficiente oferite pentru amenajarea bucătăriilor profesionale!

Indiferent dacă afacerea ta este la început de drum sau dorești să reamenajezi spațiul de lucru, utilajele profesionale de bucătărie achiziționate trebuie să urmeze anumite reguli, pentru a garanta un flux de lucru eficient. În acest caz, Ideal Inox îți propune soluții de amenajare și utilare a spațiilor de lucru, sub forma unor prezentări 3D interactive.

Acestea au menirea de a te ajuta să vizualizezi care este cea mai bună soluție de aranjare a utilajelor într-o anumită incintă de lucru. Există echipamente a căror funcționare face parte dintr-un flux de lucru, iar amenajarea spațiului optimizează activitatea. Cu ajutorul acestei tehnologii, compania îți propune variante optime de mobilare și amenajare a incintelor de lucru. Specialiștii în amenajare și designerii de interior îți oferă planuri personalizate, ce corespund nevoilor tale și cerințelor de flux tehnologic și igienă.

Pentru a-ți forma o idee, poți vizualiza pe site exemple de amenajare 3D pentru diferite spații de lucru din industria alimentară. Acest tip de serviciu este util pentru că salvează timp și bani în proiectarea zonelor de lucru. Poți ști din timp care este cea mai potrivită amenajare și dispunere a echipamentelor profesionale, înainte să începi treaba și să constați eventuale erori. Vor putea fi astfel făcute în avans modificările necesare pentru a avea fluxul de lucru optim.

Beneficiază de aparatură HoReCa de calitate, la prețuri de producător!

Ideal Inox îți oferă o gamă completă și variată de aparatură profesională de bucătărie, la prețuri avantajoase. Compania garantează pentru calitatea produselor oferite și se asigură că de îndată ce sunt comandate, echipamentele vor ajunge în timp util oriunde doreștiv în țară. Poți alege utilaje din următoarele categorii de produse:

  • Mașini de gătit

  • Malaxoare

  • Mașini de tocat

  • Friteuze și toastere

  • Cuptoare și aragaz-uri

  • Rotisoare

  • Feliatoare

  • Congelatoare și alte echipamente frigorifice

Echipamentele sunt proiectate pentru a fi utilizate în mod intens, pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, produsele pot fi vizionate și în showroom-urile din București. Alege să oferi servicii de calitate, bazate pe echipamente HoReCa de calitate!

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close