Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ce tip de ceas ţi se potriveşte în funcţie de outfit (P)

Ce tip de ceas ţi se potriveşte în funcţie de outfit (P)

Pe Fashion Days găseşti o varietate de modele de ceasuri de bărbaţi pentru fiecare stil vestimentar, de la casual şi sport, până la elegant şi business.

Ce tip de ceas ţi se potriveşte în funcţie de outfit (P)
de Georgiana Adam    |    24 Aug 2023   •   09:00

Modul în care alegi să te îmbraci şi accesoriile pe care le porţi îţi pot defini personalitatea. Ceasul este un accesoriu vestimentar care reflectă personalitatea celui care îl poartă.

De la tipul de brăţară, culoare şi până la dimensiunea cadranului, ne dorim întotdeauna să obţinem acea combinaţie ideală între ceasul pe care îl purtăm şi stilul vestimentar care ne caracterizează cel mai mult în viaţa de zi cu zi.

De obicei, ceasurile de mână se aleg în funcţie de ţinuta pe care o porţi. Cu alte cuvinte, dacă eşti pasionat de stilul sport, ceasul pe care alegi să-l porţi trebuie să coincidă cu obiecte vestimentare lejere, precum treninguri, jeanşi sau hanorace.

Şi cum alegerea ceasului se face în funcţe de stilul vestimentar, Fashion Days vine în ajutorul tău cu o varietate de modele de ceasuri de bărbaţi Casio pentru fiecare stil vestimentar, de la casual şi sport, până la elegant şi business.

De exemplu, un ceas sport este un must-have pentru orice bărbat, fie că merge la sală, înoată sau face jogging. Aşa că, dacă ai de gând să porneşti într-o drumeţie doar cu un rucsac în spate sau să te bucuri de un antrenament intens la sală, poţi miza pe un ceas digital. Fashion Days listează în categoria ceasurilor de bărbaţi Casio un astfel de accesoriu cu display digital, prevăzut cu o mulţime de funcţii precum termometru, barometru sau busolă.

Dacă îţi place să combini hainele lejere cu cele moderne, atunci faci parte din categoria celor care optează pentru stilul casual. Aşadar, ai nevoie de un ceas care să nu epateze prin eleganţă, dar nici să fie într-o notă mult prea sport.

La un astfel de stil vestimentar alege un ceas lejer, cu un cadran mediu. Ceasul de bărbaţi Edifice de la Casio se integrează de minune într-o astfel de ţinută şi asta datorită detaliilor simple şi a brăţării comode. Poartă-l pe mână alături de câteva brăţări metalice, pentru un uşor efect de glamour. Cu puțin curaj și imaginație poate fi purtat și la ținute mai elegante.

Un ceas elegant nu trebuie nici el să lipsească de la ținutele tale rafinate, atunci când mergi la o petrecere de seară, la un cocktail sau chiar la job. Dacă te întrebi ce tip de ceas ți se potrivește atunci când asortezi o pereche de jeanși clasici cu o cămașă albă, totul completat de o brăţară metalică, ei bine, răspunsul este simplu: un ceas care să denote rafinament.

În categoria ceasurilor de bărbaţi Casio de pe Fashion Days se regăsesc şi ceasuri care să se potrivească unui outfit elegant. Găseşti ceasuri de bărbaţi elegante care sunt destul de simple ca model, dar au detalii care le fac să iasă uşor în evidenţă, reuşind să creeze un aer distins al ţinutei tale.

Aşa că, dacă te-ai hotărât să porţi un ceas la o ţinută elegantă mizează pe colecţia de ceasuri de bărbaţi de pe Fashion Days. Pe langa modelele clasice, mai poţi găsi şi ceasuri de bărbaţi elegante, cu carcasă rose gold, care reuşesc să impresioneze prin îmbinarea subtilă dintre simplitate şi eleganţă.
 

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close