Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai bune motive pentru a alege saboți medicali premium

Cele mai bune motive pentru a alege saboți medicali premium

Există diferite tipuri de saboți și pantofi pentru persoanele care lucrează în instituțiile medicale. Știați că există pantofi sau saboți special concepuți pentru asistentele și medicii care sunt permanent în picioare?

Cele mai bune motive pentru a alege saboți medicali premium
de Georgiana Adam    |    20 Ian 2023   •   16:48

Saboții sunt concepuți astfel încât să reducă semnificativ stresul, iar asistentele medicale se pot simți confortabil cu acești pantofi pentru asistente medicale

Haideți să aruncăm o privire asupra celor mai bune caracteristici ale saboților.

Iată cele mai bune motive pentru a alege saboți medicali premium pentru cadrele medicale:

1 . Oferă suport

Saboții oferă un sprijin excepțional pentru glezne și picioare. Acest lucru, la rândul său, protejează spatele de solicitarea coloanei vertebrale. În calitate de asistentă medicală, trebuie să stai în picioare sau să te deplasezi timp de ore bune și trebuie să susții sau să cari pacienții. Așadar, este imperativ să purtați pantofi care să vă ofere un sprijin excelent, în loc să vă simțiți inconfortabil.

2. Oferă confort

Unul dintre principalele motive pentru care asistentele medicale preferă saboții medicali este că sunt super confortabili. În timpul unei ture care adesea se întinde pe mai bine de 12 ore, este crucial să purtați încălțăminte care are alte beneficii, dincolo de aspect. Saboții din cauciuc sunt o alegere ideală, chiar dacă nu sunt cele mai atrăgătoare încălțări. Pe de altă parte, dacă aspectul este un lucru foarte important pentru dumneavoastră, puteți opta pentru o pereche de adidași medicali antimicrobieni, care oferă maximum de confort, sunt practici, dar sunt și super chic.

3. Durabilitatea materialului

Saboții sunt confecționați din cauciuc flexibil și de înaltă calitate. Aceștia rezistă o perioadă extinsă în comparație cu alte alternative. De asemenea, saboții din cauciuc sunt foarte rezistenți și își pot păstra aspectul pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

4. Vă protejează picioarele

Pe lângă faptul că sunt confortabili și durabili, acești pantofi creați special pentru medici și asistentele medicale ajută și la protejarea picioarelor. Saboții sunt acoperiți în partea din față a picioarelor și ajută aerul să iasă afară, menținând talpa piciorului uscată și confortabilă. 

5. Ușor de încălțat și de scos

Este una dintre caracteristicile unice ale saboților medicali. Sunt confortabil de purtat și pentru că nu trebuie să vă aplecați să îi luați în picioare, sau sa îi descălțați. Nici măcar nu trebuie să vă atingeți pantofii cu mâinile de fiecare dată când îi încălțați sau îi scoateți. Aceasta economisește mult timp pe durata programului zilnic de lucru și ajută la prevenirea contactului cu germeni sau bacterii.

6. Ajută la reducerea stresului

În timp ce vă aflați la lucru pentru perioade mai lungi, purtarea unor saboți confortabili reduce stresul inutil și vă protejează picioarele de răni. Durerile neplăcute pot fi cauzate de purtarea unor pantofi cu talpa nepotrivită, dar saboții sunt mult mai siguri.

7. Respirabilitate

Saboții sunt deschiși în partea din spate și oferă respirabilitate picioarelor. Spre deosebire de cizme sau de alți pantofi închiși pentru asistente medicale, saboții sunt o alegere mult mai bună. De asemenea, protejează picioarele de contractarea oricărei boli fungice sau de transpirația pielii.

8. Reducerea durerilor de spate

O asistentă medicală este responsabilă pentru căratul echipamentului și, uneori, chiar și a pacienților. Asistentele se pot confrunta adesea cu dureri de spate sau de alte tipuri de dureri și leziuni. Uneori, ele trebuie să continue să alerge de colo-colo și să ofere sprijin de tot felul pentru medici. În toate aceste circumstanțe, saboții reușesc să le atenueze eventualele dureri de spate. De asemenea, au un suport excepțional pentru bolta palatină.

Saboții sunt confecționați din materiale antiderapante. Previn alunecările, și reduc riscul de a vă împiedica sau răni la locul de muncă. Munca în unitățile medicale poate fi foarte obositoare pentru personal și asistentele medicale. Purtarea saboților poate fi o alegere pragmatică, confortabilă și mult mai sigură decât alte variante. 

Articol redactat de finedigital.ro.

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close