Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cele mai mari reduceri de Black Friday la Altex

Cele mai mari reduceri de Black Friday la Altex

Un nou sezon de reduceri a început deja! Găsești oferte speciale la o gamă variată de produse, în special la electornice și electrocasnice.

Cele mai mari reduceri de Black Friday la Altex
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2020   •   16:50

Iar dacă cumperi în rate de la Altex, de exemplu, prețurile bune devin și mai accesibile. Iată câteva dintre cele mai mari reduceri de care poți profita acum, mai ales dacă folosești un card de cumpărături.

QLED Smart SAMSUNG 75Q800T

Unul dintre cele mai performante televizoare de la Samsung, 75Q800T aduce o nouă dimensiune a realității în livingul tău, pe un ecran mai mare, la o rezoluție 8K reală. Imaginea impecabilă este susținută de un procesor inteligent și puternic, care-ți oferă o experiență cinematografică. Sistemul 8K AI Upscaling analizează fiecare scenă și adaptează luminozitatea, contrastul și culoarea pentru o calitate optimă. Frumusețea e că toate aceste caracteristici sunt disponibile acum cu o mega reducere!

GORENJE Ora Ito NRK612ORAB

A++, No Frost Plus, capacitate de 307 l. Sunt specificații care par firești în 2020. Dar adevăratele avantaje ale combinei Gorenje din gama Ora Ito se regăsesc în detaliile mai puțin evidente. Cum ar fi sistemul de ventilare IonAir MultiFlow 360, care distribuie aer ionizat în mod egal prin toate fantele de ventilație, ca să păstreze o temperatură constantă pe toate sertarele și rafturile. Sau sistemul AdaptTech, care îți studiază obiceiurile și anticipează când vei deschide ușa, pentru a scădea temperatura cu 1-2 grade. Sau spațiul pentru fructe și legume, care păstrează prospețimea printr-o temperatură scăzută și opțiunea de reglare a umidității. Iar ca să fie bucuria completă, poți beneficia de toate aceste specificații cu aproape 44% reducere!

HP Omen 15-dh1005nq

Există surprize plăcute și pentru pasionații de jocuri. Omen 15 de la HP este un laptop care surprinde prin dimensiunile compacte și specificațiile performante. Ultrasubțire și ultraușor, Omen 15 ascunde o putere mare de procesare datorită procesorului Intel Core din a 10-a generație și o rată de reîmprospătare rapidă. Cine a zis că nu poți fi și frumos, și deștept? Și surprizele nu se opresc aici. Pentru că și prețul e redus cu aproape 1000 de lei!

Barista pack DE LONGHI

Dacă vrei să-ți dezvolți abilitățile de barista, Black Friday e momentul perfect. Pentru că poți cumpăra tot ce ai nevoie în același timp și la un preț imbatabil. Cei de la DeLonghi au creat un pachet complet special pentru pasionații de cafea făcută acasă, dar cu savoare de cafenea. Setul conține espressor manual, râșniță de cafea, temper profesional, cană pentru spumarea laptelui și un recipient pentru zaț. Toate, la o reducere de 50%!

Grăbește-te să prinzi toate ofertele până nu se epuizează stocurile. Ca să nu amâni achiziția pe mai târziu, folosește CardAvantaj, cardul care împarte totul în rate! Pentru un Black Friday cu adevărat avantajos.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close