Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cristian Dascălu, mentor în IT

Cristian Dascălu, mentor în IT

În urmă cu trei ani, Cristian Dascălu și Raul Pop au avut o viziune care avea să influenețeze cu adevărat piața de IT din România. Cei doi tineri au plecat de la dorința de a transforma viața programatorilor români având un singur scop direct – Devii freelancer de succes în IT și uiți pe veci de corporații.

Cristian Dascălu, mentor în IT
de Georgiana Adam    |    16 Feb 2022   •   16:23

Programul lor se adresează programatorilor cu experienţă, dar mai ales se adresează celor ce își doresc să atingă performanțe maxime și câștiguri financiare direct proporționale cu valoarea individuală și munca depusă.

Înainte de a pune bazele acestui business, Cristi a renunțat la jobul de la Google, fiindcă își dorea mai mult de la viață, mai multă creativitate, mai multă conexiune cu cei din jur, dar mai ales își dorea să aducă o îmbunătățire în viața oamenilor din jurul său. Banii și luxul de la Google, nu puteau compensa ceea ce Cristi avea nevoie pentru a avea o viață de succes.

Întors în țară și conștient de ceea ce marile corporații ofereau developeri-lor, viziunea era clară, iar ceea ce avea în plan, împreună cu Raul, necesita multă muncă, dar rezultatele aveau să fie pline de entuziasm. Astfel a început Libertate.init ().

Libertate. Init () și încasări de 1 milion de dolari, în doar 3 ani.

Libertate. Init() este un program de mentorat online prin care ajută programatorii experimentați să facă trecerea de la angajat sau contractor la stadiul de freelancer. Nu orice freelancer, ci un freelancer de succes!

În ciuda tuturor părerilor negative din online și a tuturor oamenilor care susțineau că prețul programului este mult prea scump, toți cei care le-au trecut pragul în tot acest timp, au fost mai mult decât mulțumiți. Asta se poate vedea, public și gratuit, pe canalul de Youtube a lui Raul.

Mai mult decât atât, succesul pe care programul lor l-a furnizat în țara noastră este de o importanță vitală fiindcă într-o țară în care domeniul IT este ridicat la standarde de excelență, e important ca toți programatorii români să prindă voce și să își facă cunoscută valoarea. Din fericire, în ultimii 3 ani asta s-a întâmplat cu fiecare programator care a ales să spună nu programului și restricțiilor de la birou, pentru a alege libertatea pe deplin meritată!

Bucuria a fost și mai mare atunci când, în urma unui audit de către un reprezentant ClickFunnels, business-ul Libertate. Init (), a fost premiat cu 2 Comma Club Award de la ClickFunnels. Acest premiu se oferă companiilor care folosesc serviciul ClickFunnels și depășesc suma de $1.000.000 în încasări. De asemenea premiul reprezintă o validare din partea pieței asupra serviciului pe care antreprenorul l-a creat și anume că este unul util și aduce valoare la nivel înalt în societate.

Dacă ești programator și îți dorești altceva de la cariera ta, aplică acum pentru un call gratuit de consultanță!

Brandion Agency

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close