Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum alegi perechea potrivită de ghete de damă în funcţie de ţinută

Cum alegi perechea potrivită de ghete de damă în funcţie de ţinută

Alegerea unei perechi de ghete de damă poate fi, de cele mai multe ori, dificilă având în vedere varietatea de modele, culori și materiale disponibile pe piață.

Cum alegi perechea potrivită de ghete de damă în funcţie de ţinută
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2024   •   09:00

La Fashion Days găseşti o multitudine de perechi de ghete de dama care să se potrivească oricărui stil vestimentar.

Pentru un outfit perfect este important ca ghetele pe care le alegi să se potrivească atât ţinutei, cât şi evenimentului la care vei participa. Cu toate acestea, şi confortul este la fel de important precum aspectul, astfel că, asigură-te că alegi o pereche de ghete care să-ţi îndeplinească această nevoie.

Totodată, atunci când alegi o pereche de ghete de damă trebuie să iei în considerare şi forma corpului tău, stilul vestimentar de zi cu zi, culorile care predomină în garderoba ta, dar şi activităţile pe care le vei desfăşura în ziua respectivă.

Mai mult decât atât, materialul din care sunt confecţionate ghetele este la fel de important precum aspectul acestora. Ba mai mult, acesta este chiar un detaliu la care ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a achiziţiona o pereche de ghete de damă. Pe Fashion Days găseşti o gamă largă de produse vestimentare, ghete de damă confecţionate din materiale premium, dar şi accesorii de sezon care să-ţi completeze perfect ţinuta, atât din punct de vedere stilistic, cât şi cromatic.

Ghete de damă pentru o ţinută casual

O ţinută casual compusă dintr-o cămașă din denim sau o cămașă cu croială lejeră, blugi clasici sau pantaloni chino poate fi uşor completată de o pereche de ghete joase sau mid-calf. Acestea îţi oferă confortul de care ai nevoie în decursul unei zile şi, totodată, inspiră un aer relaxat. Alege culorile neutre precum negru, gri sau bej, întrucât acestea se potrivesc întotdeauna la ținutele casual. Ghetele din piele întoarsă cu baretă pentru gleznă de pe Fashion Dayssunt un must-have în garderoba oricărei femei datorită lejerităţii cu care pot fi integrate în orice ţinută casual.

Ghete de damă pentru o ţinută elegantă

În completarea unei ţinute elegante optează pentru ghete cu toc înalt sau stiletto. Materialele precum pielea fină, catifeaua sau satinul adaugă întotdeauna o notă de rafinament şi eleganţă. Culorile metalice sau accentele strălucitoare pot fi alegeri potrivite, însă, totodată, poţi opta şi pentru culori mai îndrăznețe pentru a adăuga un element de stil în outfit-ul tău. Botinele din piele cu bot ascuţit sau cele cu pene Ency reprezintă o opţiune feminină şi rafinată, potrivită pentru ocazii speciale sau pentru a adăuga un plus de eleganţă ţinutelor de seară.

Ghete de damă pentru o ţinută sport

O ținută sport este, în general, lejeră și potrivită pentru activitățile de zi cu zi. Ghetele de tip sneaker sunt ideale pentru activități fizice sau pentru completarea unui stil vestimentar sport. Fashion Days aduce în prim plan ghetele matlasate din material textil Sportswearcare se potrivesc mănuşă stilului vestimentar sport. Alege să porţi aceste ghete cu o pereche de pantaloni de trening sau chiar cu nişte pantaloni sport mai subțiri, dar cu un croi modern, alături de o bluză lejeră sau un hanorac.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Alertă majoră. România ar putea rămâne cu doar 8 milioane de locuitori
x close