Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum se distrează copiii și adulții la The Clouds

Cum se distrează copiii și adulții la The Clouds

Distracția face parte din modul nostru de viață, iar fără aceasta nu am reuși să depășim greutățile vieții.

Cum se distrează copiii și adulții la The Clouds
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2022   •   13:48

Dacă pentru copii distracția înseamnă socializare, dar și învățare deopotrivă, distracția este, în cazul adulților, un mod bun de conectare și relaxare. Află cum te poți distra împreună cu copilul tău la The Clouds, unul dintre cele mai exclusiviste locuri de joacă din București.

Ce este The Clouds?

Dacă ești în căutarea unui loc în care să mergi alături de copilul tău în căutarea distracției atunci poți alege The Clouds spațiu de joacă sector 1. The Clouds este mai mult decât un simplu loc de joacă, pentru că aici vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți asigura o zi plină de distracție și relaxare. Iată câteva dintre lucrurile pe care le poți face aici.

Joacă și învățare

Pentru copilul tău este foarte importantă distracția, deoarece aceasta contribuie în mod activ la creșterea stimei de sine, dar și la dezvoltarea proceselor cognitive. Astfel, fiecare activitate pe care o vei descoperi la The Clouds este menită să ajute copiii să se integreze în grup, să socializeze, dar și să învețe din aceste experiențe. Cățăratul sau jocurile de construit, jocurile de dexteritate și toboganele sau piscina cu bile, fiecare dintre acestea contribuie la asigurarea unui cadru perfect pentru învățare și joacă.

Gustări și meniuri delicioase

De câte ori ai fost nevoit să întrerupi joaca copilului tău pentru a merge împreună la masă în altă zonă a orașului sau chiar acasă? Ei bine, la The Clouds vei vedea că foamea nu mai este o nevoie care să împiedice distracția, pentru că în această locație te vei putea bucura de zona pentru servirea gustărilor pregătite in-house, de către Chef Ovidiu M. În acest fel nu va mai trebui să îți faci griji cu privire la ora mesei, nici pentru copil, dar nici pentru tine, iar în plus te poți bucura și de o cafea delicioasă, perfectă ca boost de energie pentru întreaga zi.

Petreceri pentru copii

The Clouds nu oferă doar o zonă de joacă pentru copii, ci și un spațiu în care se pot organiza petreceri. Astfel, distracția capată alte valențe, prin prisma faptului că în locație poți beneficia de o organizare completă, de la tematică la animatori, tort, candy-bar, pinata cu bomboane sau conffeti și sonorizare. Poți așadar să îi oferi copilului tău o experiență memorabilă, organizând o petrecere pentru el sau participând la un eveniment organizat în cadrul incintei.

The Clouds îți oferă o varietate de pachete din care poți alege ceea ce este potrivit pentru dorințele tale și ale micuțului tău, pentru ca orice petrecere să fie memorabilă și să aducă în prim-plan distracția și socializarea.

Și copiii, dar și adulții, merită tot ceea ce este mai bun, mai ales atunci când vorbim despre petrecerea timpului împreună. Este important să alegi așadar un spațiu care să îți ofere un pachet complet de servicii pentru a fi sigur că tu și copilul tău vă bucurați de cea mai bună experiență împreună.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close