Antena 3 CNN Economic Conținut plătit De ce să apelezi la specialiști dacă vrei să amenajezi un loc de joacă

De ce să apelezi la specialiști dacă vrei să amenajezi un loc de joacă

Proiectul de amenajare a unui loc de joacă pentru copii este unul cât se poate de complex. Fiecare etapă vine cu noi provocări, astfel încât termenul-limită al lucrării poate fi depășit foarte ușor, în lipsa unor specialiști cu experiență în acest domeniu de activitate.

De ce să apelezi la specialiști dacă vrei să amenajezi un loc de joacă
de Georgiana Adam    |    04 Aug 2022   •   14:38

Colaborarea cu o echipă dedicată proiectelor de amenajare a locurilor de joacă exterioare este avantajoasă din foarte multe puncte de vedere și le permite dezvoltatorilor flexibilitate, viteză în execuție, capacitate ridicată de adaptare în timp real și o comunicare foarte bună cu autoritățile.

De ce să apelezi la specialiști pentru a amenaja un loc de joacă? Iată răspunsurile noastre: 

Beneficiezi de consultanță pentru accesarea de fonduri 

Anumite programe guvernamentale și europene de finanțare permit accesarea de fonduri nerambursabile, pentru amenajarea spațiilor de joacă exterioare. În condițiile demarării unui astfel de proiect, partenerul cu care colaborezi îți poate oferi sprijinul de care ai nevoie, pentru a deveni eligibil în vederea unei astfel de finanțări. 

Suportul oferit se poate dovedi unul cât se poate de practic în etapa de realizare a documentației pentru depunerea candidaturii, astfel încât să nu fie depășit termenul-limită. De asemenea, se poate materializa prin sfaturi practice privind structurarea si direcționarea bugetului avut la dispoziție, din momentul în care grantul pentru care ai aplicat a fost aprobat.

Primești asistență în obținerea tuturor avizelor necesare

În ciuda progreselor semnificative depuse în ultimii ani, privind diminuarea fenomenului birocratic, România continuă să fie o țară în care amenajarea unui complex de joaca exterior presupunea obținerea unui număr semnificativ de avize și aprobări. La rândul lor, acestea se eliberează prin depunerea altor acte, sau prin achitarea anumitor taxe, la diferite ghișee. 

Luând decizia inspirată de a colabora cu specialiști pe zona de amenajări a locurilor de joacă, avansarea prin tot acest hățiș birocratic este simplificată semnificativ. Echipa de experți îți poate asigura asistență în obținerea tuturor avizelor necesare pentru funcționarea în legalitate a unui astfel de perimetru, economisind astfel resurse esențiale: timp, fonduri, energie etc. 

Ești susținut în identificarea celor mai bune opțiuni de amenajare

Amenajarea unui complex de joacă exterior presupune identificarea celor mai bune soluții avute la îndemână (raportate la spațiul disponibil, climă, interesul celor din comunitate pentru astfel de activități, tematică, bugetul dezvoltatorului), pentru a genera plusvaloare în acea zonă.

De aceea, ajutorul de specialitate se dovedește a fi unul extrem de util în acest pas al proiectului. Identificând în piață o echipă de experți pe care să te poți baza, poți beneficia de: 

Nu trebuie sa fii expert în amenajări pentru a te bucura de un rezultat excepțional. Trimiți rapid pe mail schița spațiului respectiv, iar echipa de specialiști îți va oferi propria viziune despre cum ar trebuie să fie acesta amenajat, ținându-se cont de criteriile menționate mai sus. 

Afacerea ta este acoperită pe zona reparații și condiționări

Din cauza anumitor factori, precum vremea sau utilizarea excesivă, anumite elemente ale sistemelor de joacă se pot defecta. Este important să știi că poți apela cu încredere la o echipă de specialiști, cu soluții eficiente pentru remedierea problemelor de natură tehnică. Astfel, aceasta zonă rămâne operabilă și în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.

Dacă îți dorești să amenajezi un spațiu de joacă exterior, parteneriatul cu un specialist dedicat efortului tău reprezintă cea mai bună opțiune pe care o ai la îndemână. Expertiza acestuia se poate dovedi a fi una cât se poate de valoroasă, cu impact semnificativ asupra bugetul alocat, dar și prin raportare la nivelul de funcționalitate al acestui perimetru dedicat distracției

  • realizarea gratuită a unor simulări 3D sau 2D, pentru o imagine clară a rezultatului final; 
  • asistență privind alegerea celor mai potrivite echipamente de joacă pentru acel loc: produse gonflabile, castele, curse cu obstacole, bouncere, piscine cu bile, bărcuțe etc 
  • sfaturi de peisagistică, astfel încât locul de joacă să se integreze în decorul general;
  • suport tehnic în etapa de instalare a elementelor achiziționate, conform planului de lucru. 
  • Nu trebuie sa fii expert în amenajări pentru a te bucura de un rezultat excepțional. Trimiți rapid pe mail schița spațiului respectiv, iar echipa de specialiști îți va oferi propria viziune despre cum ar trebuie să fie acesta amenajat, ținându-se cont de criteriile menționate mai sus. 

Afacerea ta este acoperită pe zona reparații și condiționări

  • Din cauza anumitor factori, precum vremea sau utilizarea excesivă, anumite elemente ale sistemelor de joacă se pot defecta. Este important să știi că poți apela cu încredere la o echipă de specialiști, cu soluții eficiente pentru remedierea problemelor de natură tehnică. Astfel, aceasta zonă rămâne operabilă și în conformitate cu normele de siguranță în vigoare.

  • Dacă îți dorești să amenajezi un spațiu de joacă exterior, parteneriatul cu un specialist dedicat efortului tău reprezintă cea mai bună opțiune pe care o ai la îndemână. Expertiza acestuia se poate dovedi a fi una cât se poate de valoroasă, cu impact semnificativ asupra bugetul alocat, dar și prin raportare la nivelul de funcționalitate al acestui perimetru dedicat distracției.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close