Antena 3 CNN Economic Conținut plătit FineStore.ro: Top 3 băuturi aperitive cu care să-ți impresionezi oaspeții de sărbători

FineStore.ro: Top 3 băuturi aperitive cu care să-ți impresionezi oaspeții de sărbători

La orice masă festivă, băuturile aperitive sunt cele care deschid pofta de mâncare, dar și de distracție. Așa că, pe lista de cumpărături din această perioadă, trebuie să se regăsească întotdeauna și licorile care dau savoare mâncărurilor de sărbătoare.

FineStore.ro: Top 3 băuturi aperitive cu care să-ți impresionezi oaspeții de sărbători
de Georgiana Adam    |    23 Dec 2021   •   11:15

Printre cele mai apreciate băuturi aperitive care se pot servi la mesele festive atât simple, dar și în numeroase cocktailuri, în funcție de permisivitatea aromei, se numără vermutul și bitterul.

Un exemplu de vermut sofisticat, excelent pentru a fi servit ca aperitiv alături de preparate sărate și bogate în grăsimi, pentru a le domoli aromele intense, este Martini Reserva Speciale Bitter. Inspirat de rețeta originală a brand-ului din anul 1872, Martini Riserva Speciale Bitter are în compoziția sa trei ingrediente botanice noi, rafinate, precum șofranul, angostura și lemnul calumba, astfel că oferă amatorilor acestei licori un mix fabulos între vermutul de Torino și ingredientele de origine botanică.

O altă băutură rafinată şi sofisticată ce poate fi servită atât înainte de festinul culinar, cât și după masă este A.H. Riise Royal Danish Navy Bitter. Bazei de rom i-au fost adăugate 30 de condimente şi ierburi medicinale, pentru a da naştere gustului inconfundabil Royal Danish Navy Bitter.

Combinaţie unică de ingrediente atent selecţionate conține și Beluga Hunting Herbal, care cucerește de la prima înghițitură simțurile cele mai rafinate. Bitterul poate fi savurat rece, cu gheaţă sau într-un cocktail delicios.

Băuturi pentru toate gusturile, la prețuri mici

Bineînțeles, în funcție de preferințe, pe mesele de sărbătoare se pot regăsi și alte băuturi aperitive. Sugestii de astfel de băuturi, dar și „ingrediente” dintre cele mai variate pentru cocktailuri cu care să-ți surprinzi invitații de sărbători, fără să-ți destabilizezi bugetul personal, găsești pe FineStore.ro.

Cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice s-a pregătit cum se cuvine pentru perioada Sărbătorilor de iarnă și pune la dispoziția clienților o ofertă bogată, pentru toate gusturile și toate bugetele.

Mii de produse au, în această perioadă, prețuri mici, fie că vorbim despre vinuri atent selecționate, șampanii fine, sortimente rafinate de coniac, whisky, gin sau lichior. Printre cele peste 3.000 de produse 100% originale se regăsesc băuturi fine de la brand-uri renumite precum Masi, June, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul și Frapin. Este bine de știut că, pentru comenzi mai mari de 199 de lei, transportul este gratuit, iar timpul de livrare este de cel mult una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate.

Comenzile pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul fizic din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. De anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine în alte locații din București în care să-și întâmpine clienții! Sărbători fericite!

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close