Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Intră în lumea afacerilor deschizându-ți o franciză TechStore.Ro!

Intră în lumea afacerilor deschizându-ți o franciză TechStore.Ro!

Intră în lumea afacerilor deschizându-ți o franciză TechStore.Ro!
de Georgiana Adam    |    17 Mar 2021   •   19:52

Celebrul lanț de magazine electrocasnice de lux, TechStore.Ro îi invită pe toți cei interesați de un proiect de succes în domeniul afacerilor să-și deschidă o franciză cu potențial. TechStore.Ro are o experiență de peste 10 ani pe piața electrocasnicelor, timp în care a testat din plin succesul acestei idei.

Cu toate că nu sunt cele mai convenabile de pe piață, câteva din motivele pentru care electrocasnicele comercializate de magazinul TechStore.Ro sunt foarte căutate în România sunt fiabilitatea, design-ul și versatilitatea lor. Multe dintre ele, ca de exemplu electrocasnicele ILVE, sunt asamblate manual, drept pentru care aproape nimic nu se poate defecta la ele. Mai mult, indiferent de brand, design-ul este un punct forte al acestor electrocasnice, ele potrivindu-se de minune în orice bucătărie și devenind pe loc centrul de interes al acesteia. Nu în ultimul rând, datorită numărului lor impresionant de funcții, electrocasnicele din portofoliul TechStore.Ro permit pregătirea unei selecții mai generoase de mâncăruri.

Care sunt condițiile ce trebuie îndeplinite pentru deschiderea unei francize TechStore.Ro?

Deschiderea unei francize TechStore.Ro este condiționată de existența unui buget cuprins între 10 și 30.000 de Euro pentru amenajarea spațiului de prezentare a produselor, deținerea sau închirierea unei locații de 50 - 300 de metri pătrați și posibilitatea plătirii unei taxe de franciză 5000 de Euro. Cei care îndeplinesc aceste condiții își pot deschide o franciză Techstore.Ro și beneficiază de know how și suport din partea unei echipe de profesioniști în domeniul electrocasnicelor.

La momentul de față, în portofoliul TechStore.Ro există mai mult de 5000 de articole electrocasnice fabricate de branduri precum Fulgor Milano, Hitachi, Baraldi Milano, Tecfrigo, SMEG, Foster Italy și multe altele. De aceea, inițial, volumul de informații pe care trebuie să-l cunoști pentru a pune bazele unei astfel de afaceri poate părea cel puțin copleșitor. Dar tocmai aici își intră în rol echipa TechStore.Ro, care a testat și cunoaște deja avantajele fiecăruia din produsele comercializate și te poate lămuri dacă ai orice fel de neclarități în legătură cu vreunul din produse.

De ce să investești în deschiderea unei francize în domeniul electrocasnicelor de lux?

Chiar și pentru cei sceptici, ultimul an a demonstrat faptul că domeniul culinar este unul din acele domenii de afaceri care supraviețuiesc în orice împrejurare. Majoritatea oamenilor se pot abține sau sunt capabili să facă compromisuri când vine vorba de îmbrăcăminte, turism sau distracție. Dar puțini sunt cei care se mulțumesc cu puțin la capitolul mâncare. Iar electrocasnicele comercializate de TechStore.Ro sunt niște produse cu ajutorul cărora atât persoanele juridice cât și cele fizice pot atinge un cu totul alt nivel în ceea ce privește arta culinară.

Este mai simplu, mai rapid, mai eficient și mai gustos să gătești și să conservi preparatele gătite dacă dispui de electrocasnice cu funcții superioare. În plus, din punct de vedere estetic, pentru aspectul lor, aceste electrocasnice se transformă în punctul focal al oricărei bucătării, transformând-o instantaneu într-un spațiu modern și demn de admirat.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close