Antena 3 CNN Economic Conținut plătit HA.RO România și-a deschis primul magazin în Brașov în luna Decembrie

HA.RO România și-a deschis primul magazin în Brașov în luna Decembrie

HA.RO România și-a deschis primul magazin în Brașov în luna Decembrie, marcând debutul pe piața locală cu un concept inedit și o gamă extinsă de produse de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru interior și exterior.

HA.RO România și-a deschis primul magazin în Brașov în luna Decembrie
de Georgiana Adam    |    03 Ian 2024   •   17:16

Cu o suprafață generoasă de 600 mp, magazinul din Coresi Shopping Resort oferă o selecție vastă de decorațiuni dedicate sărbătorilor, dar nu numai, accesorii pentru casă și grădină, piese de mobilier și activități pentru copii.

Magazinul HA.RO a creat un spațiu unic pentru cumpărători, cu raioane specializate pentru fiecare secțiune, dar și un accent pus pe umor și subiecte de actualitate. Obiectivul acestuia este să ofere clienților sursele de inspirație necesare pentru a-și amenaja casele, punând la dispoziție un spațiu confortabil, generos, în care aceștia să se poată și relaxa.

Deschiderea magazinului din Coresi Shopping Resort reprezintă un moment semnificativ pentru HA.RO România și ilustrează devotamentul lor în a oferi o experiență aparte clienților din țară. Magazinul HA.RO din Brașov oferă reduceri speciale pentru toți clienții care îi calcă pragul, dar și oferte speciale pentru cei cei aleg să comande din online.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Extinderea HA.RO în Toată Țara

Pe viitor, HA.RO intenționează să deschidă două noi magazine în 2024, unul în Timișoara și altul în București, consolidându-și prezența pe piața locală.

Magazinele fizice HA.RO includ, de asemenea, produse din categoriile brandului Hectarul.ro, precum semințe, fertilizanți și unelte pentru grădinărit, oferind o gamă completă pentru dezvoltarea și îngrijirea grădinilor.

În momentul de față, HA.RO România oferă o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru interior și exterior, inclusiv mobilier elegant, accesorii funcționale și de design, decorațiuni originale, produse tehnice și profesionale pentru grădină, și multe altele. Oferta online include oferte speciale la mobilier pentru exterior, accesorii, hamace, grătare și decorațiuni interioare și exterioare.

HA.RO România a introdus soluții de finanțare flexibile în parteneriat cu Oney PNB Paribas, oferind clienților posibilitatea de a achiziționa produsele dorite în 3 sau 4 rate, fără dobândă. De asemenea, oferă consultanță de specialitate gratuită pentru îngrijirea grădinii și a spațiilor verzi, ajutând clienții să-și transforme viziunile și ideile în realitate.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close