Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum arată inovația în domeniul soluțiilor energetice?

Cum arată inovația în domeniul soluțiilor energetice?

Energia electrică este unul dintre elementele indispensabile din viața de zi cu zi. Fie că ne referim la utilizatori casnici, la instituții publice, fabrici din diverse industrii sau complexe rezidențiale, întreaga viață se bazează în cea mai mare parte pe curentul electric.

Cum arată inovația în domeniul soluțiilor energetice?
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   16:15

Dar ce e de făcut atunci când furnizorul de energie este suprasolicitat și nu face față cererii și consumului?

Ne bazăm pe generatoare curent electric de cea mai înaltă calitate, produse chiar în România, de către Endress Group! Tehnologia avansată folosită de companie permite dezvoltarea unor soluții energetice inovatoare care ajută la evitarea neplăcerilor provocate de o sursă energetică instabilă.

Soluții energetice curate și generatoare de curent performante

Endress Group România este o companie înființată în anul 2002. În cei 19 ani de activitate compania a dat dovadă de o experiență impresionantă în domeniul soluțiilor energetice. Tocmai de aceea a devenit liderul pieței din Europa de Est!

Compania proiectează, produce și comercializează produse si echipamente în industrii precum energie eoliană, microhidrocentrale, soluții neîntreruptibile de putere UPS și multe altele.

Pentru a răspunde nevoilor clienților, aceste generatoare curent electric sunt destinate unei utilizări îndelungate. De aceea, în procesul de producție se folosesc cele mai noi tehnologii, care accelerează producția. Tabla este debitată cu ajutorul unor mașini laser de mare precizie, oferind rezultate optime chiar și atunci când este vorba de suprafețe complexe. Îndoirea tablei este realizată, de asemenea, cu echipamente performante, care reduc numărul operațiunilor de sudură clasică – activitate ce poate deforma tabla, scăzând calitatea produselor finale. Nu în cele din urmă, produsele sunt vopsite în câmp electrostatic, pentru a oferi un plus de protecție elementelor metalice, chiar și împotriva razelor UV.

În prezent Endress Group proiectează, produce și distribuie generatoare diesel, generatoare pe benzină sau gaz, generatoare pentru sudură și șantiere, generatoare pentru industria de telecomunicații, cea marină și aviație, dar și surse neîntreruptibile de putere și generatoare fotovoltaice solare. În plus, Endress Group produce chiar și turnuri de iluminat și generatoare diesel pentru ambarcațiuni de agrement și chiar și vapoare.

Mai mult decât generatoare de curent

Oferirea de soluții energetice performante și curate este prioritatea companiei. De aceea se investește constant în dezvoltare, cercetare și în îmbunătățirea proceselor. Fie că este vorba de faza de proiectare sau de mentenanța produselor, Endress Group România excelează prin fiabilitate și inovație.

Generatoarele sunt dotate cu sisteme complexe de automatizare. Aceste sisteme se declanșează automat atunci când sursa principală de curent este avariată, oferind clienților o alternativă extrem de folositoare și de încredere.

Mai mult, procesele de producție Endress Group au mai multe etape, fiecare fiind definită cu mare precizie și atenție la detalii, tocmai pentru a le servi clienților. Se începe cu proiectarea și oferirea de soluții complete, conforme cu cerințele clienților, și abia în urma unor procese decizionale complexe se începe producția. În urma producției, ajutată de furnizori selectați după cele mai riguroase metode, începe etapa de testare. Fiecare produs este testat cu atenție, pentru a se respecta atât standardele de producție, dar și pentru a depăși așteptările clienților. Apoi, echipele specializate formate din ingineri de vânzări, manageri de proiect, ingineri proiectanți și ingineri electromecanici livrează și instalează produsele în cea mai mare siguranță. Iar dedicarea companiei nu se oprește aici. Mentenanța și reparațiile reprezintă și ele o prioritate, 24 de ore din 24.

Deși compania are centre de producție și în Germania este prezentă cu numeroase puncte de lucru în țară, având cea mai extinsă rețea de soluții energetice la nivel național. Depozite, birouri de vânzare și ateliere de service pentru produsele lor se găsesc în orașele care pun și ele accentul pe dezvoltare - Timișoara, Cluj, București și Brașov. Angajații respectă cultura companiei și oferă servicii de calitate superioară chiar și în procesele de consiliere tehnică și de mentenanță.

Modularitatea, compactarea și fiabilitatea sunt doar trei dintre avantajele pe care le oferă produsele companiei. Proiecte standard de tip back-up, proiecte complexe de gestionare a energiei sau sincronizare de tip SpTm sau MINT, Endress Group România se asigură constant că toate cerințele clienților nu sunt doar satisfăcute, ci chiar depășite!

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close