Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vrei libertate de mișcare? Închiriază o mașină, simplu si ușor!

Vrei libertate de mișcare? Închiriază o mașină, simplu si ușor!

Un automobil poate reprezenta răspunsul la nevoile tale de mobilitate. Poți descoperi ușor plăcerea și confortul condusului spre destinațiile dorite de tine. Un mod simplu de a te bucura de avantajele oferite de o mașină este alegerea un serviciu de închiriat auto. O companie specializată îți va pune la dispoziție un serviciu pe placul tău, oricând ai nevoie.

Vrei libertate de mișcare? Închiriază o mașină, simplu si ușor!
de Georgiana Adam    |    14 Dec 2020   •   12:55

Călătorește în voie, fără să te mai stresezi pentru taxe, service sau alte responsabilități specifice unui proprietar de automobil apelând la serviciile de închirieri auto oferite de evogo.ro.

Alegerea unei închirieri auto poate deveni soluția ideală atunci când dorești să vii în vacanță în România și ai nevoie să ajungi la cei dragi. Dacă vrei să explorezi locuri frumoase din țară împreună cu familia, poți închiria o mașină pe termen scurt sau lung la prețuri avantajoase. De asemenea, se întâmplă uneori să rămâi o perioadă fără mașină și să ai nevoie urgent de un vehicul. Soluția constă în apelarea la un serviciu rent a car avantajos și flexibil. EvoGo îți oferă posibilitatea să ajungi fără griji la destinația aleasă.

Bucură-te de o mașină modernă și descoperă plăcerea unei călătorii relaxante spre orice destinație!

A fi proprietar auto este un fapt care vine cu avantajele, dar și cu dezavantajele sale. Pe de-o parte ai flexibilitatea de a beneficia de o mașină atunci când vrei, rezolvându-ți treburile de zi cu zi. Pe de altă parte există costurile de mentenanță și taxele ce trebuie plătite pentru a circula cu mașina acolo unde dorești. Un serviciu profesional de închirieri auto îți poate oferi libertatea de a conduce oriunde, fără să mai fie nevoie să plătești rovinietă, asigurare sau eventuale costuri legate de reparații.

Un serviciu de închirieri auto îți poate oferi la un cost avantajos un automobil modern, pe care îl poți alege după preferințele sau necesitățile tale. În funcție de perioada aleasă de închiriere, se va calcula costul pe care îl vei plăti pentru acest serviciu. Acest cost va acoperi toate cheltuielile legate de taxe de drum, asigurarea obligatorie și cea CASCO, precum și ITP-ul, sau eventuale reparații la service, dacă apar defecțiuni. Atunci când dorești să închiriezi un autovehicul vei cunoaște din timp costul închirierii, lucru ce oferă predictibilitate.

Imaginează-ți că poți să alegi automobilul preferat, dintr-o flotă auto modernă. Vei putea alege dintr-o gamă variată, începând cu un model compact, ideal pentru traficul intens al unui oraș mare, sau poți opta pentru o limuzină sau un SUV cu tentă luxoasă pentru a experimenta plăcerea condusului la cel mai înalt nivel. Automobilele prezintă cele mai noi dotări de confort și siguranță. Un beneficiu major este că vehiculele au toate impozitele, taxele și asigurările plătite la zi. Astfel vei conduce cu plăcere și fără griji.

Toate mașinile sunt asigurate, iar dacă apare o defecțiune, costul intervenției la service va fi achitat de către firma de închirieri auto. Se oferă și posibilitatea schimbării autovehiculului, în cazul în care la cel ales inițial apare vreo defecțiune. Stresul responsabilității specifice unui proprietar auto este astfel luat de pe umerii tăi. Vei beneficia de calitate și confort pe tot parcursul închirierii.

Află care sunt beneficiile unui serviciu de închirieri auto modern și sigur!

Există mai multe modalități de închiriere a unui autovehicul în funcție de client și de perioada aleasă. Serviciul poate fi accesat foarte ușor printr-o rezervare online, în care îți exprimi alegerea automobilului și perioada de închiriere. Ai parte de cele mai bune condiții și costuri pentru a beneficia de un serviciu flexibil și adaptat nevoilor tale. Astfel se pot oferi reduceri substanțiale pentru închirierea auto pe termen lung.

O firmă de închirieri își oferă serviciile atât persoanelor fizice, cât și companiilor ce doresc să-și lărgească flota, sau să apeleze pentru o anumită perioadă de timp la automobile moderne și sigure. Dacă devii client fidel și optezi pentru închirierea unei mașini pe termen lung, vei beneficia de reduceri și oferte speciale în funcție de necesitățile tale. După o lună de închiriere vei avea parte de reducerea tarifului zilnic pentru orice vehicul din flotă. Astfel beneficiile economice pe termen lung devin substanțiale.

EvoGo oferă numeroase soluții care ușurează procesul închirierii unui autovehicul, pentru ca tu să beneficiezi de un condus plăcut și fără probleme. Poți rezerva cu avans zero orice mașină și o poți prelua apoi din mai multe puncte din București sau din Otopeni. Livrarea și predarea sunt gratuite, iar mașinile dispun de asistență tehnică care este de asemenea gratuită. Nu trebuie să-ți faci griji de taxele de drum, rovinieta este deja plătită. Practic mașina va fi gata să o preiei atunci când dorești.

Toate aceste avantaje se regăsesc într-un serviciu ce oferă o alternativă sigură și confortabilă atunci când dorești libertate de mișcare, fără stresul responsabilității deținerii unei mașini proprii. Un serviciu rent a car modern este menit să ofere o modalitate flexibilă și avantajoasă de deplasare acolo unde vrei să-ți petreci timpul. Bucură-te de experiența condusului unui automobil de ultimă oră și călătorește cu plăcere, alegând serviciul de închirieri auto oferit de EvoGo.

×
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close