Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Medicinas, farmacie naturistă online - De ce să-ți cumperi suplimente alimentare de pe internet

Medicinas, farmacie naturistă online - De ce să-ți cumperi suplimente alimentare de pe internet

Pandemia de coronavirus a pus în așteptare planurile multor oameni și, în același timp, a schimbat multe lucruri, întrucât numeroase companii au fost nevoite să-și mute activitatea în mediul online.

Medicinas, farmacie naturistă online - De ce să-ți cumperi suplimente alimentare de pe internet
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   06:30

Nu a fost și cazul companiei Medicinas, care a mizat pe magazinul online încă de la început, dar care s-a extins în ultimul an.

Cu o activitate de mai bine de cinci ani, Medicinas este o companie românească, ce-ți pune la dispoziție suplimente alimentare revoluționare, ale căror ingrediente sunt alese pentru beneficiile pe care le au asupra organismului uman și ale căror formule sunt gândite pentru a-ți îmbunătăți sănătatea.

Medicinas îți pune la dispoziție zeci de produse revoluționare, obținute numai din ingrediente naturale, ce sunt eficiente nu doar pentru prevenirea unei game largi de afecțiuni, ci și pentru tratarea acestora. Printre acestea se numără boli de inimă, ale sistemului respirator, boli metabolice și ale sistemului endocrin, afecțiuni ginecologice, ale ochilor, ale sistemului nervos și chiar forme de cancer. În plus, în portofoliul Medicinas vei descoperi suplimente alimentare responsabile de întărirea sistemului imunitar, dar și de combaterea răcelilor și a virusurilor.

Mai mult de atât, Medicinas este farmacia ta naturistă online, întrucât suplimentele alimentare pot fi achiziționate cu ușurință, indiferent de ce colț al țării te afli. Pe lângă faptul că acestea ele sunt disponibile în magazinul fizic din București și în zeci de farmacii și plafare de la nivelul întregii țări, ele pot fi și comandate online, pe www.medicinas.ro. În plus, în permanență poți intra în legătură telefonică cu specialiștii noștri pentru a găsi combinații de suplimente alimentare, dar și scheme de tratamente naturale adaptate special nevoilor tale.

În portofoliul Medicinas vei găsi suplimentele alimentare de care ai nevoie pentru a ține sub control orice afecțiune, de la răceală la gripă, de la boli de inimă, la cancer, dar și diabet, boli metabolice și alte afecțiuni. Un alt plus pentru care trebuie să alegi produsele Medicinas este faptul că le poți comanda online, cu doar câteva click-uri, evitând astfel cozile interminabile. Nu ai nevoie nici de rețetă, iar livrarea este rapidă în toată țara.

De asemenea, produsele Medicinas pot fi achiziționate de oricine, indiferent că are sau nu acces la internet, întrucât putem prelua comenzi telefonic, experții noștri fiind în permanență la dispoziția clienților. În plus, accesând www.medicinas.ro pentru a-ți achiziționa produsele favorite, de care ai nevoie, vei beneficia nu doar de prețuri accesibile, ci și de anumite oferte, întrucât periodic gândim promoții care să-ți vină în ajutor. Poți opta, spre exemplu, pentru Coviflu, un remediu naturist recomandat pentru a ține sub control infecțiile virale, la preț redus cu până la 50 la sută, dar și pentru Prostafix, pachet pe trei luni, care este un medicament naturist recomandat persoanelor care au probleme cu prostata și care are în prezent un preț redus cu 25 la sută.

Produsele Medicinas pot fi comandate online rapid, pe www.medicinas.ro, iar transportul este gratuit în cazul comenzilor de peste 300 de lei. Ai posibilitatea de a deschide coletul la livrare și, în plus, dacă nu ești mulțumit de produsele noastre, le poți returna în 14 zile lucrătoare. Dacă preferi, în schimb, să-ți faci cumpărăturile din magazine fizice, află că produsele noastre sunt disponibile în farmacii și plafare din 29 de județe. Tot pe https://www.medicinas.ro/poți afla care este cel mai apropiat magazin de tine.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close