Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Nu știi ce aduce Iepurașul? Iată cele mai inspirate idei pentru cadourile de Paște

Nu știi ce aduce Iepurașul? Iată cele mai inspirate idei pentru cadourile de Paște

Deși mai sunt câteva zile bune până când se va sărbători Paștele, trebuie să recunoști că ești de-a dreptul surprins cât de repede trece timpul.

Nu știi ce aduce Iepurașul? Iată cele mai inspirate idei pentru cadourile de Paște
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mar 2022   •   16:42

Parcă mai ieri marcam cu toții, în mod festiv, Revelionul, și acum, când te uiți în calendar, dar și afară, simți că primăvara și-a făcut deja simțită prezența. În fine, nu despre asta voiam să îți vorbim, ci despre pregătirile de Paște. Mai exact una dintre ele, cea care presupune oferirea de cadouri pentru cei dragi.

Evident, nu vorbim de amploarea și dimensiunea celor de Crăciu, dar cu toate acestea sunt prezente. Nimic nu adori mai mult ca acele clipe, de după masa tradițională de Paște, când se împart cadourile. Cel puțin în familia ta, deși mai cunoști și alte persoane care au această frumoasă tradiție. Dar care ar fi cele mai inspirate daruri cu această ocazie? Avem pentru tine câteva sugestii, pe care te invităm să le descoperi în rândurile de mai jos.

Sfeșnice din argint

Paștele este o sărbătoare a luminii, în care sărbătorim Învierea, victoria vieții asupra morții. Prin urmare, majoritatea dintre noi, în noaptea de Înviere, mergem la biserică de unde ”luăm lumină”, pe care mai apoi o ducem acasă.

Aprindem o altă lumânare și avem grijă să păstrăm o păstrăm nestinsă, măcar pentru cele trei zile de Paște. Atunci, ce părere ai de acest cadou? Unul sau două sfeșnice speciale, eventual din argint, în care să fie așezată frumos, lumânarea cu lumina de Paște. După ce a trecut Paștele, acestea pot fi folosite din când în când pentru o seară romantică în cuplu!

Coșuri cadou

Cine nu adoră cosuri cadou? Sunt pur și simplu perfecte pentru orice ocazie, cu atât mai mult de Paște? Evident, fiind vorba despre o sărbătoare importantă, poți opta pentru coșuri cadou de lux, pline de produse gourmet, care să le alinte papilele gustative ale celor care le vor încerca! Dacă iei în calcul această idee de cadou, pregătește-te din timp: ia legătura cu cei de la magazinul online pentru care ai optat și vezi dacă nu poți personaliza și mai mult coșul tău cadou.

Oricum fiind vorba despre unul oferit cu ocazia Sărbătorilor Pascale va avea decorațiuni care amintesc de acest moment, dar încă un mic ”ceva”, care să amintească destinatarului darului tău de anumite momente speciale care vă leagă, oferp un plus de personalitate darului tău. Și, un pic din sufletul tău și al lui.

Instrumente pentru grătar

A venit primăvara, așa că pentru români a început sezonul grătarelor. Mai timid la început, pentru ca în vară să fie la apogeu. Prin urmare, darul tău de Paște ar putea fi un set de instrumente pentru grătar. Optează pentru unul de bună calitate, mai ales dacă știi că persoana care urmează să primească acest dar din partea ta are o adevărată pasiune pentru grătar.

Ghivece pentru cel pasionat de grădinărit

Ai în familie o persoană pasionată de grădinărit? Atunci darul următor va fi unul perfect pentru ea. Un set de unelte pentru a-și desfășura această activitate mult mai ușor sau măcar niște ghivece în care să își planteze semințele din care să iasă plantele dorite. Evident, ca și în cazul de dinainte, optează pentru unele de bună calitate, din motive lesne de înțeles.

Hamac

Pentru cei care locuiesc la curte, ce cadou ar putea fi mai potrivit decât un hamac bun, pe care să îl atârne între doi pomi și unde să se relaxeze în zilele călduroase. Vei reuși să oferi, în acest caz, cadoul perfect, de care se vor bucura toți cei ai casei. Ce poate fi mai bun decât asta? Poate eventual o piscină, dar aici nu mai este treaba ta!

Pernuțe de decor

Reprezentantele sexului frumos adoră să schimbe mereu ceva în locuință. De fiecare dată încearcă să facă o mică modificare, pentru a marca într-un fel faptul că a început un nou anotimp, că au o altă stare de spirit... În fine, motive pentru schimbări se găsesc nenumărate, dar nu despre asta este vorba. Arată-i că ești alături de ea, că îi înțelegi pasiunea, și oferă-i în dar pernuțe decorative, pe care le poate aranja unde vrea și după bunul plac, pentru a obține de fiecare dată un aranjament perfect.

Decorațiuni hand-made

Majoritatea oamenilor adoră obiectele hand-made, așa că dacă ai talent spre așa ceva, poți profita de el și crea ceva unic, care să fie oferit în dar, de Paște. Fie că este vorba despre un bol de fructe, o ramă frumoasă pentru tablou, un suport de șervețele... nu contează, important este să fie făcut de tine. Și chiar dacă are mici imperfecțiuni, va fi pur și simplu perfect, pentru că este creația ta. Toate acele mici detalii care te nemulțumeau nu fac decât să îi crească farmecul, să știi!

Ramă foto

Dacă de Crăciun sau de ziua aniversară ai dăruit un aparat de fotografiat, atunci mergi pe aceeași linie și de data aceasta optează pentru o ramă foto. Primăvara natura este în splendoarea ei, așa că vor fi făcute multe fotografii, dintre care unele chiar merită să fie înrămate. Urmează vara, perioada concediilor, prilej de alte fotografii care vor deveni amintiri frumoase. Și cum ai putea să ai mereu în fața ochilor acea vară de neuitat decât cu ajutorul unei fotografii pe care să o ai mereu la îndemână! Înțelegi acum cât de important este darul tău?

Acestea au fost sugestiile noastre de cadouri pentru Paște. Este o listă orientativă, din care te poți inspira, sau poți opta pentru orice altceva. Nu uita însă adevărata semnificație a Sărbătorilor Pascale!

Făcând o mică revenire la coșurile cadou, acestea pot fi găsite atât în formate standard realizate de magazinul Cadoul Special dar pot fi realizate și coșuri personalizate, exact așa cum le dorești tu.

×
Parteneri
Temperaturi de vară în România! Prognoza pe 2 săptămâni
x close