Antena 3 CNN Economic Conținut plătit O zi de vacanță

O zi de vacanță

Probabil că ți-ai programat deja vacanța. Probabil undeva, acolo, pe la sfârșitul lui august, e pusă deoparte o săptămână de concediu cu un sejur pe care abia îl aștepți.

O zi de vacanță
Sursa foto: Card Avantaj
de Georgiana Adam    |    06 Aug 2021   •   16:06

Dar poate că această așteptare nu te mulțumește atât de tare și simți nevoia unei pauze, oricât de mică, fix acum, când vara a început să se simtă cu adevărat. Din fericire, venim noi cu o sugestie, pe care ai putea să o plătești, în mare, cu ajutorul unui card de cumpărături.

Propunerea noastră este o clasică tură pe la munte. Știm, să conduci dus-întors poate fi puțin obositor, dar cumva liniștea de care ai parte acolo merită. Și nimic complicat, fără prea multe castele pe care să le vizitezi. Nu e despre agitație, activități și lume multă. E despre calm, e despre vacanța de o zi pe care ți-o oferi.

Spre exemplu, ai putea să mergi până la Cascada Urlătoarea, traseu care este mediu spre ușor. Planul e simplu: îți iei o zi de concediu. Hai, că e vorba doar de o zi, e lejer. De ce? Pentru că poate îți dorești să eviți aglomerația și, așa cum știm, în weekend e posibil să meargă mai multă lume. Pleci pe dimineață, faci plinul la mașină.

Mai apoi, și mai ales dacă ai o ladă frigorifică, treci pe la un hipermarket și faci niște cumpărături. Ceva de băut, ceva de mâncat. Și pornești la drum. Lași mașina și te plimbi, te bucuri de natură. Apoi te răsfeți cu un picnic relaxant, timp în care privești apa cum curge, păsările cum zboară și tot ce se mai întâmplă prin natură.

E bine să mergi în această călătorie cu cineva drag, chiar destul de drag încât să înțeleagă că nu sunteți obligați să vorbiți încontinuu dacă nu asta simțiți. Poate fi și asta o variantă, dar poate fi și cea în care să aveți un moment în care să citiți sau...pur și simplu – să tăceți. Tot acest principiu în interesul pauzei. Pauză de la muncă și tot ce înseamnă asta, viața cotidiană, aglomerația orașului și toate cele.

Acum... e doar o sugestie, o părere, o idee. Tu poate preferi să mergi pe la mare și să înoți puțin. Sau îți place să stai acasă și să gătești pastele preferate. Orice ai alege, credem că e bine să îți iei o zi în care să te răsfeți. Și poți acoperi lejer costurile, folosind un card bun precum CardAvantaj.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close