Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Oferta de vata minerala si bazaltica rockwool de la e-izolatii.ro care merita vazuta si utilizata!

Oferta de vata minerala si bazaltica rockwool de la e-izolatii.ro care merita vazuta si utilizata!

Construcțiile din prezent, includ în cea mai mare parte și izolația termică. Un astfel de proces de izolare termică a unei locuințe, este în principal caracterizată prin izolarea pereților exteriori în general, dar și a celor interiori, inclusiv a acoperișului.

Oferta de vata minerala si bazaltica rockwool de la e-izolatii.ro care merita vazuta si utilizata!
27 Mai 2020   •   12:14

În ziua de astăzi, izolația termică reprezintă o adevărată necesitate, datorită faptului că simplele materiale de construcții nu sunt suficiente astfel încât să îi ofere imobilului o durabilitate și o rezistență crescută, cât și un confort sporit pentru cei care trăiesc în interior. Putem spune că izolarea unui imobil vine ca o pătură, fiind în acest fel garantat tot confortul termic posibil, precum și costuri mult mai mici în ceea ce privește energia necesară fie pentru încălzire pe timpul sezonului rece, fie pentru răcire pe timpul sezonului cald. Altfel spus, în timpul sezonului rece, căldura va fi păstrată mult mai bine și pentru o perioadă mult mai lungă în interior, iar în timpul sezonului cald, aerul răcoros va fi păstrat de asemenea, mult mai bine, confortul fiind unul sporit.

Izolația poate să fie de mai multe tipuri, cea mai des întâlnită și accesibilă fiind celebra zăpadă artificială, însă, izolația care este realizată din vată minerală bazaltică este considerată o opțiune mult mai eficientă din toate punctele de vedere. Aceasta are proprietăți net superioare comparativ cu zăpada artificială, ceva mai scumpă, însă, raportul calitate/preț este mult mai avantajos dacă privim din punctul de vedere al beneficiilor.

Atunci când ne gândim la izolația pereților din exterior, aceasta trebuie să fie realizată din

cele mai bune materiale din punct de vedere calitativ, astfel încât eficiența să poată fi una maximă, fiind necesar să alegem un distribuitor serios și de încredere, care în primul rand trebuie să ofere un preț corect pentru produsele comercializate.

Vata minerală bazaltică aduce o mulțime de beneficii și tocmai de aceea, atât constructorii cât și oamenii care locuiesc în diverse imobile, alegând din ce în ce mai mult această soluție. Acestea ajută atât din punctul de vedere unui confort termic sporit, cât și în ceea ce privește scăderea consumului de energie și a altor costuri aferente, creșterea rezistentei la intemperii a construcției, cât și impactul

pozitiv a sănătății oamenilor din aceasta. De asemenea, și din punctul de vedere al poluării, vata minerală este un material prietenos cu mediul înconjurător. Vata minerală bazaltică este obținută prin procesarea bazaltului care este o piatră vulcanică naturală. Este deci de la sine înțeles că doar printr-o simpla comparație cu polistirenul, vata bazaltică este o alegere mult mai bună și inteligentă, o alegere în mod clar ecologică, iar avantajele nu se opresc aici.

Înrudită cu vata minerală bazaltică, este vata minerală din sticlă, acestea fiind acele doua materiale care ajută la o excelența izolare termică, dar și fonica. În mod special, aceste tipuri de izolații, sunt ideale pentru îmbrăcarea acoperișurilor și a podurilor, fiind materiale foarte ușor de utilizat dar și ușoare din punctul de vedere al greutății.

Un alt aspect foarte important în ceea ce privește izolația, este reprezentat de rezistența la foc în caz de incendiu. Vata bazaltică în schimb, are o rezistență naturală la foc, având o temperatură de aprindere mai mare de 1000 grade Celsius. Conform unor norme europene, vata bazaltică este încadrată în clasa de reacție la foc A1, drept produs incombustibil care nu contribuie sub nici o forma la dezvoltarea incendiului, comparativ cu polistirenul care poate contribui la un adevărat dezastru din acest punct de vedere, fiind un material care poate arde necontrolat.

În momentul în care ne gândim la domeniul construcțiilor, etapa izolării este extrem de importantă, în special în ceea ce privește calitatea lor. Simpla izolație, poate influența inclusiv sitemul respirator al omului, gradul de toxicitate cât și gradul de umezeală. Calitatea întotdeauna va prima, indiferent de domeniu și de tipul produselor, inclusiv în cazul izolației pentru locuințe.

Cea mai bună oferta de vata minerala si bazaltica rockwool, o puteți găsi la numai un simplu click distanță accesând magazinul online e-izolatii.ro, unde veți găsi o gamă extrem de variată de astfel de produse și nu numai, toate fiind disponibile la un raport calitate/preț foarte avantajos, fiind împărțite în următoarele categorii:

- Pachet termosistem fațadă

- Pachet termoizolații mansardă

- Izolații seminee

- Izolații tehnice termosistem fațadă

- Izolații acoperișuri și mansarde

- Izolații fațade ventilate

- Izolații pereți de compartimentare

- Izolații fundații

- Izolații acoperișuri tip terasa

- Izolații pereți exteriori tip casete metalice

- Izolații planșee și pardoseli.

În ziua de astăzi, foarte puține case și diverse alte imobile se mai construiesc fară a fi izolate termic și fonic, această etapă devenind practic standard și absolut esențială pentru un trai mai bun, iar produsele anterior enumerate, au rolul de a satisface inclusiv și nevoile celor mai pretențioși dintre dumneavoastră.

Indiferent pentru ce suprafață aveți nevoie, ori de tipul imobilului și așa mai departe, pe e-izolatii cu siguranță veți găsi răspunsul mult căutat. Toate detaliile vă sunt puse la dispoziție pe site la numai un click distanță, având de asemenea, pusă la dispoziție și o secțiune specială, ce cuprinde un întreg portofoliu cu lucrări și produse realizate, respectiv, comercializate prin intermediul e-izolatii.ro. Tot online, această echipă de profesioniști vă pune la dispoziție și o secțiune cu videoclipuri prin care aveți posibilitatea de a urmării o mulțime de materiale interesante și educative în acest sens, cu o mulțime de informații despre fabricare mai multor tipuri de izolații, modalități de instalare și montaj și lista poate continua, însă, vă lăsăm pe dumneavoastră să descoperiți despre ce este vorba.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close