Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pantofi de damă, ce va fi la modă în această primăvară

Pantofi de damă, ce va fi la modă în această primăvară

Care sunt cei mai la modă pantofi de damă pentru primăvara 2022? Designerii surprind și de această dată. Sezonul acesta, femeile vor purta pantofi care nu vor trece neobservați. Cea mai importantă tendință a sezonului este revenirea platformelor și a pantofilor care au fost considerați o greșeală de stil de multă vreme.

Pantofi de damă, ce va fi la modă în această primăvară
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Mai 2022   •   13:03

O alta tendință importanta pentru acest sezon sunt saboții masivi, dar ușori, care cu siguranță sunt confortabili, dar nu vor fi pe placul tuturor. Din fericire, designerii au pregătit și ceva pentru fanii soluțiilor elegante și sexy - sandale delicate, legate pe toc înalt. Pe de altă parte, adidașii colorați sunt o alegere atemporală pentru toată lumea. Dar există multe alte modele de pantofi pe care merită să îi ai!

Pantofi fără toc pentru femei – ce modele se vor purta în această primăvară?

Dacă ai investit în mocasini anul trecut – în special modele cu talpă solidă, există o veste bună pentru tine – în această primăvară, acești pantofi vor fi în continuare la modă, datorită brandurilor renumite, care le-au prezentat din nou pe podiumuri. Unii dintre designeri au încercat să revigoreze trendul controversat și au optat pentru modele joase cu vârful pătrat. Iar aceștia au devenit un hit total! 

În această categorie nu vor fi incluși doar mocasinii cu vârful pătrat. Designerii au decis să facă un pas mai departe și să readucă la viață o altă tendință din 2000 și anume, vârful ascuțit extrem de alungit. Cel mai adesea vor împodobi modele de pantofi de primăvară fără toc. Aceste modele au fost promovate de casa de modă Balenciaga, dar au putut fi văzuți și în colecțiile Miu Miu, Prada, Marine Serre și Jason Wu. 

Balerinii revin și ei în favoare. Și pe bună dreptate, pentru că datorită tălpii plate caracteristice, nu ar putea fi o altă pereche de încălțăminte mai confortabilă. În plus, se potrivesc aproape la orice, dar cel mai bine, la blugi! De aceea trebuie să verifici și modelele de jeans ale brandurilor renumite pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/jeans. Faptul ca acești pantofi de damă la modă apar, printre altele, în colecțiile de primăvară ale brandurilor The Row, Tory Burch, Ulla Johnson, Khaite și Chanel, spune totul!

Pantofi cu toc în tendințe -de ce merită să alegi pantofii Mary Jane?

Încă un an la rând vor fi la modă și pantofii Mary Jane, adică acei pantofi cu o curea caracteristică în jurul gleznei, precum cei purtați de Alice în Țara Minunilor și Dorothy din Vrăjitorul din Oz. Designerii au avut însă grijă ca acest model modest (dar elegant) să capete modernitate și caracter. 

Pantofii Mary Jane pentru primăvara 2022 pot avea așadar tocuri înclinate, sculpturale, catarame supradimensionate, o talpă extrem de groasă sau un finisaj metalic. Și există numeroase opțiuni în ceea ce privește culoarea.

 Acești pantofi la modă pentru primăvară au fost promovați printre alții, de Chanel, Christian Dior, Miu Miu și Kate Spade. Tot în ediția clasică, așa că dacă ai deja o pereche, doar scoate-i din cutie și poartă-i cu zâmbetul pe bune. Căci vei fi în tendințe!

Sunt pantofii sport la modă și în această primăvară?

 Cu siguranță! Adidașii sunt un alt tip de pantofi de damă la modă pentru 2022, mai exact, adidașii cu talpă groasă . Pentru primăvară, cele mai colorate modele vor fi cele mai populare vor fi cei în nuanțe vii, intense, precum verde, roz sau violet.

Adidașii portocalii vor fi, de asemenea, un succes . Ideea este să ieși în evidență și să nu treci neobservată, fie că este vorba de încălțăminte sau accesorii. Merită să verifici colecțiile brandurilor renumite, care clar vor să te înveselească cu pantofii și accesoriile lor. De aceea, cumpără genți de mână pentru femei pe Answear pentru a completa fiecare ținută. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close