Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Papabebe.ro - toate cele necesare pentru începrea diversificării la bebeluși

Papabebe.ro - toate cele necesare pentru începrea diversificării la bebeluși

Când deveniți părinți, cel puțin primii ani din viața celui mic sunteți constant îngrijorați. Să îi fie bine, să nu îi fie frig, să nu se sufoce, să nu cumva să transpire ca să nu răcească, să nu se înece, să nu îi lipsească nimic, să mănânce și să doarmă bine și tot felul de astfel de gânduri zilnice.

Papabebe.ro - toate cele necesare pentru începrea diversificării la bebeluși
de Georgiana Adam    |    13 Aug 2021   •   14:04

Vă doriți să se dezvolte cât mai armonios, să fie sănătos, să nu sufere de alergii. Evident că vă doriți pentru el tot ce e mai bun pe lumea asta, deci implicit aveți o deosebită grijă cu privire la ce lucruri îl înconjoară pentru a nu exista pericole, sunteți atenți la materialele din care sunt confecționate, pentru a nu-i periclita sănătatea în niciun mod.

Când începe diversificarea, iar începe stresul. Trece de la mâncarea lichidă la cea solidă, deci evident apare și riscul de înec. În această perioadă aveți nevoie de boluri, farfurii, tacâmuri, bavete și multe alte ustensile necesare ce vă ușurează treaba, iar toate acestea le regăsiți la papabebe.ro.

Ce este indispensabil în perioada de diversificare

Pe lângă aceste griji, diversificarea este și o etapă distractivă. Îl vedeți cum gângurește și dă din mâini și picioare atunci când îi place gustul unui nou aliment, îl vedeți murdar ca un purceluș pe la guriță ceea ce vă provoacă inevitabil câteva râsete, îi studiați comportamentul ca să știți ce îi place și ce nu și așa se formează planul de diversificare.

Un set de hrănire pentru bebeluși ce conține un alimentator pentru fructe și o linguriță cu rezervor trebuie să facă parte din arsenalul părintesc. Acestea sunt ușor de transportat și permit hrănirea bebelușului în deplină siguranță, fără risc de înec. Sunt confecționate din silicon alimentar de calitate superioară, ce nu dăunează sănătății bebelușului. În confecționarea produselor de la papabebe.ro nu se folosesc materiale sau substanțe toxice, deci nu conțin BPA, PVC, ftalați, latex sau nitrozamină. Dispun și de capac de protecție și pot fi curățate ușor sub un jet de apă. Materialele moi protejează gingiile bebelușului, neexistând riscul de apariție a rănilor. Dispune de două tipuri de tetină și șnur, pentru a putea fi agățat de haina bebelușului. Se regăsesc pe site și alte variante cu alte accesorii și nuanțe vesele din care puteți alege.

Vasele și bolurile rămân pe măsuță!

Evident, în toată distracția lui de testare a noilor alimente, inevitabil mai zboară și farfuria sau bolul. Dar dacă nu îți dorești asta, atunci ai nevoie de vesela specială de la papabebe.ro. Vasele, bolurile și tavita diversificare dispun de ventuză care se prinde pe masă, făcând imposibilă răsturnarea lor.

Le găsești într-o varietate de forme interesante, culori jucăușe, chiar și cu mai multe compartimentări, pentru ca mâncarea prezentată bebelușului să fie și mai atractivă. Dispun și de lingurițe asortate, pot fi spălate chiar și în mașina de spălat vase, iar odată îndepărtată baza din silicon pot fi introduse chiar și în cuptorul cu microunde.

Accesează ww.papabebe.ro și alege produsele ideale pentru diversificare.

Contact: 0755 161 298

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close