Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Permis de barcă, libertate și aventură. Cum poți pleca în vacanță la cârma unei ambarcațiuni

Permis de barcă, libertate și aventură. Cum poți pleca în vacanță la cârma unei ambarcațiuni

Permisul de barcă este mai mult decât un simplu document, acesta reprezintă libertate și aventură, ambele trăite la cote maxime!

Permis de barcă, libertate și aventură. Cum poți pleca în vacanță la cârma unei ambarcațiuni
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2022   •   16:47

Trăiește experiența unică oferită de conducerea unei bărci! SetSail.ro îți oferă oportunitatea de a deveni propriul comandant al bărcii pe care îți vei petrece concediul alături de familie și prieteni!

Dacă și tu visezi la o vacanță petrecută pe mare și să explorezi paradisul infinit al mărilor grecești, de exemplu, atunci niciodată nu a fost mai simplu! Nu mai sta pe gânduri și lasă vântul să-ți sufle în vele!

SetSail.ro este alegerea perfectă pentru a deveni skipper și a obține permisul de barcă în numai câteva zile sau săptămâni, în funcție de cursurile pe care le alegi.

Cum pot obține un permis barca?

Simplu! Niciodată nu ți-a fost mai simplu și mai la îndemână! Tot ce trebuie să faci este să te înscrii la cursurile de navigație oferite de SetSail.ro și apoi să te bucuri de universul care ți se deschide în față.

Odată intrat în această comunitate, vei avea prilejul de a-ți îndeplini visul de a naviga pe mare chiar și înainte de a susține examenul pentru obținerea mult doritului permis de barcă. În cadrul școlii de navigație, vei putea participa la numeroase expediții organizate în ape din întreaga lume și poți simți aventura în timp real. În plus, vei avea ocazia de a trăi și a vedea ce înseamnă în practică navigarea pe mare.

Pentru a deveni posesor de permis de barcă, trebuie să urmezi cursurile unei școli de navigație, după care să susții un examen asemănător celui pentru obținerea permisului auto, compus din parte teoretică și parte practică. În cadrul cursurilor de navigație, vei avea ocazia de a învăța multiple noțiuni marinărești, cât și manevre practice pe care le vei folosi atunci când vei pleca pe mare, singur, în calitate de skipper al ambarcațiunii pe care veți naviga tu și familia sau prietenii tăi.

În cadrul cursurilor, vei avea oportunitatea de a învăța manevre de acostare, de plecare de la cheu, manevre cu motorul, manevre de om la apă, navigație cu vele în timpul zilei, navigație noapte, manevre în port și multe alte informații ce țin de construcția ambarcațiunii și marinărie.

Visul de a petrece concedii departe de haosul urban și de conectare totală cu natura poate fi realitate! Realitatea ta! În calitate de skipper, vei putea pleca alături de familie și prieteni pe mare, unde să vă bucurați de libertate și liniște. Vei avea oportunitatea de a te autodescoperi și de a descoperi comunicarea cu marea și natura înconjurătoare. Vântul îți va ”șopti” și îți va ”vorbi„ într-un limbaj propriu, care va dicta deciziile referitoare la manevrele ce se vor executa la bordul ambarcațiunii aflată sub comanda ta. Te vei putea bucura de cântecul netulburat al pescărușilor și de clinchetul valurilor mării.

Odată ancorat în port, vei avea ocazia de a face cunoștință cu o ”altă lume”. Vei fi întâmpinat cu prietenie și cordialitate de către ceilalți skipperi de la bordul ambarcațiunilor din port. Astfel, vei putea cunoaște oameni noi și culturi diferite.

Intră pe site-ul SetSail.ro, consultă gama completă de cursuri de navigație și fă primul pas pentru a deveni posesor de permis barcă! Vacanța ta te așteaptă și nu trebuie să mai pierzi timpul! Dacă încă nu ai curajul de a te aventura pe mare, poți alege cursurile de navigație drept cadou pentru o persoană pasionată de sailing!

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close