Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Pictorul Fericit aduce în atenția comunității sale noi modele de picturi pe numere!

Pictorul Fericit aduce în atenția comunității sale noi modele de picturi pe numere!

Pictorul Fericit, un cunoscut magazin online cu picturi pe numere, aduce în atenția publicului său țintă noi modele. Mai rar văzute pe piața din România, însă extrem de solicitate sunt picturile pe numere cu icoane, parte acum din stocul de la Pictorul Fericit.

Pictorul Fericit aduce în atenția comunității sale noi modele de picturi pe numere!
de Georgiana Adam    |    12 Feb 2021   •   16:46

Pentru atunci când simțiți că relaxarea înseamnă o conexiune aparte cu divinitatea, gama de picturi pe numere cu icoane este o recomandare. Vorbim de modele selecte, cu teme religoase extrase din momente Biblice, a căror dificultate variază.

Deveniți colecționarii propriilor picturi prin intermediul Pictorului Fericit!

Sub premiza fă rai din ce ai, Pictorul Fericit poate fi magazinul online din cadrul căruia să înceapă avântul vostru în sfera colecționarilor. Fie că optați pentru picturi din colecția de picturi pe numere cu icoane sau pentru alte modele la fel de interesante, vă puteți crea propria expoziție de artă.

Realizând cu atenție corespondența dintre numere și culori, tablourile vor arăta excelent la final. Pictorul Fericit oferă cantități suficiente de culori pentru fiecare pictură disponibilă pe site. Asta înseamnă că la final puteți realiza și retușuri pentru ca tabloul ales să fie demn de expoziție.

Categorii diverse de produse ce promit să satisfacă toate gusturile!

Pictorul Fericit aduce în atenția publicului său țintă peste 200 de modele de picturi pe numere. Acestea sunt împărțite pe categorii sugestive: picturi pe numere cu flori, cu animale, picturi pe numere religioase despre care s-a enunțat și anterior, picturi pe numere cu peisaje și așa mai departe. Pe pagina asta gasesti modele diverse de picturi.

Același magazin online aduce în atenția voastră și picturile pe numere pentru copii. Acestea sunt de dificultate vizibil mai mică, având un număr mult mai mic de culori ce trebuie întinse pe pânză. Așadar, dacă doriți să le faceți un cadou juniorilor, stocul de picturi pe numere pentru copii de la Pictorul Fericit vă poate veni în ajutor.

Cum pictați pe numere în câțiva pași simpli

Produsele disponibile pe pictorulfericit.ro vin însoțite de indicații exacte cu privire la utilizare. Așadar, prima dată pregătiți tabloul, fie el pe șasiu sau fără șasiu și înmuiați pensoanele în apă.

Identificați ulterior cifrele de pe pânză și asociați-le cu fiecare culoare disponibilă. Începeți să realizați corespondența dintre numere și culori analizând cu atenție modelul.

În momentul în care luați o pauză de la pictat, închideți etanș capacele culorilor. În acest fel, nu se vor usca atunci când nu le folosiți.

Odată finalizat tabloul, îl puteți expune oriunde vă doriți sau îl puteți oferi cadou, de ce nu? Dacă ați optat pentru un tablou fără șasiu, adică fără acel cadru de lemn, regăsiți rame potrivite pentru dimensiunile tablourilor de la Pictorul Fericit în magazinele de bricolaj.

Tot de la Pictorul Fericit puteți achiziționa și șevalete. Aveți două opțiuni: șevaletul fix de lemn și șevaletul ajustabil din aluminiu. Mai mult decât atât, dacă sunteți un as în ale picturii și nu vă limitați doar la cea pe numere, la Pictorul Fericit găsiți și cuțite pentru pictură, cu ajutorul cărora veți atinge noi puncte ale creativității.

Mai multe detalii privind produsele, direct pe pictorulfericit.ro sau prin contact cu personalul: 0754.459.540, [email protected]

 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close