Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Probabil te-ai gândit odată că Blackjack-ul online te trage pe sfoară

Probabil te-ai gândit odată că Blackjack-ul online te trage pe sfoară

Un obstacol foarte mare pentru jucătorii noi de Blackjack este acela că ei cred că acest joc este manipulat de cei care l-au creat.

Probabil te-ai gândit odată că Blackjack-ul online te trage pe sfoară
de Georgiana Adam    |    11 Aug 2022   •   16:31

Într-adevăr, mulți jucători sunt sceptici când vine vorba de majoritatea jocurilor de la cazino, însă dacă acestea toate ar fi manipulate, la fel cum se crede și în cazul Blackjack-ului, atunci nimeni nu ar mai juca la cazinouri, fie ele online sau fizice.

În acest articol, vei vedea care sunt câteva motive pentru care unii jucători consideră că Blackjack-ul este un joc manipulat și vei înțelege de ce acest joc nu prea poate să fie controlat în vreun fel. Jucând la frank casino poți să te bucuri și tu de câteva dintre variațiile pe care le oferă în ce privește jocul de Blackjack.

Să începem în primul rând prin a încerca să înțelegem de ce jucătorii cred că blackjack-ul online este manipulat.

Care poate fi motivul?

Deși acest articol vorbește despre jocul de Blackjack în special, indiferent despre ce joc de la cazino este vorba acestea nu sunt manipulate. În special când vorbim de cazinourile online, faptul de a le controla din interior este mult mai dificil din cauza reglementărilor la care sunt supuse. Deși de multe ori ni se pare că unele mituri sau scepticisme pe care le avem par să fie adevărate, ei bine, creierul nostru este de vină. Acesta încearcă să vadă numai partea proastă de obicei, fără să observe de fapt și partea pozitivă. Poate chiar s-a întâmplat să ți se pară că e imposibil ca dealerul să mai aibă un blackjack la următoarea mână sau să îi iasă combinațiile de cărți exact cum trebuie. Ei bine, de cele mai multe ori, este o pură coincidență.

Un alt lucru pe care creierul nostru îl face și care ne face să fim sceptici față de cazinourile online este că el va căuta constant lucruri care să ne dea dreptate. Ne place de foarte multe ori să avem dreptate, motiv pentru care vom căuta mereu răspunsuri care să ne spună acest lucru. Totuși trebuie să privim în mod obiectiv lucrurile și să nu ne lăsăm distrași de fapte ce nu sunt reale.

Dacă tu crezi că blackjack-ul online este manipulat, creierul tău va căuta modele și dovezi care să-ți demonstreze exact acest lucru, chiar dacă nu este adevărat. Asta nu înseamnă că nu există niciun caz în care un joc a fost manipulat, dar trebuie să te asiguri că ceea ce vezi este real și nu este doar în imaginația ta ceea ce se întâmplă.

Sunt sau nu jocurile de Blackjack online o făcătură?

Tu ce crezi, sunt jocurile de blackjack manipulate? Pot acestea să fie manipulate de către dealer? Răspunsul la prima întrebare ar trebui să fie nu, întrucât acestea nu sunt manipulate, deși ele pot să fie în unele cazuri manipulate.

Cazinourile sunt unele dintre cele mai profitabile afaceri din lume, iar cu matematica de partea lor, nu trebuie să facă nimic ilegal pentru a-ți lua banii. Pe lângă asta, dacă cei de la cazino ar încerca să manipuleze jocurile ar intra în mari belele, și de ce ar vrea să facă acest lucru când pot să facă profit chiar și fără să manipuleze nimic.

Cu toate acestea, jucăm oricum, așa că, în realitate, există puține motive pentru cazinouri să încerce să manipuleze jocurile. Tot ce are nevoie cazinoul de la ține ca să câștige este ca tu să joci.

În al doilea rând, încrederea într-un cazinou online este pusă sub semnul întrebării, riscând chiar să fie închis, iar oamenii nu vor mai juca la acel cazino și chiar vor lăsa recenzii slabe. Oamenii au numit cazinourile furt legalizat și faptul că oricum vor primi banii tăi dacă alegi să joci pe termen lung demonstrează că îți vor da o șansă corectă la câștig.

Cazinourile online sunt reglementate

Fiecare cazino online trebuie să funcționeze cu o anumită licență și să fie reglementat de către alte părți. Unele cazinouri online din SUA sunt reglementate de comisiile de jocuri de noroc din statul lor, în timp ce altele sunt reglementate de organismele de reglementare online. Și în Europa acest lucru rămâne valabil, comisiile fiind diferite, însă păstrând aceleași standarde.

Practic, aceste instituții care oferă licențe cazinourilor sunt de încredere, iar cazinourile care dețin astfel de licențe atestă faptul că jocurile lor nu sunt manipulate în vreun fel. Instituțiile ce oferă licențe verifică în mod periodic cazinourile și corectitudinea jocurilor acestora.

Pe lângă faptul că supraveghează modul în care se desfășoară activitățile dintr-un cazino, aceste instituții testează și funcționalitatea corectă a aparatelor, modul în care împart dealerii cărțile și generatoarele de numere la întâmplare.

Înainte de a depune vreodată bani la un cazinou online, este bine să verificați această licență pe care, de cele mai multe ori, o veți găsi chiar pe prima pagină a cazinoului. Cazinourile se laudă cu aceste licențe pentru a putea să atragă cât mai mulți jucători și a arăta faptul că sunt corecte.

Concluzie

Așadar, în cazul în care ai avut o serie de pierderi la cazino, acest lucru nu ar trebui să te determine să crezi că cei de la cazino manipulează jocurile.

Asta nu înseamnă că nu ar trebui să pui la îndoială corectitudinea unor cazinouri, dar nu trebuie să tragi concluzii pripite fără să verifici mai întâi corectitudinea lucrurilor. Șansele de câștig pentru ține ca jucător în momentul când alegi jocurile de noroc deja sunt mai puține decât ale celor de la cazino, întrucât acestea sunt proiectate pentru a le face profit cazinourilor.

Și dacă vor încerca ceva, cei de la care au primit licența îi vor prinde mai devreme sau mai târziu, iar atunci când o vor face, vor fi nevoiți să restituie banii jucătorilor păgubiți. Cazinourile fizice pot încerca mai des să păcălească jucătorii, dar chiar și acestea sunt supravegheate video în cazul în care dealerul vrea să trișeze. La cazinourile online, pentru a putea accesa codul sursă și a modifica este nevoie de persoane cu cunoștințe foarte bune în domeniu.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close