Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Servicii debitare laser Romania

Servicii debitare laser Romania

Laser Processing Romania va vine acum in ajutorul dumneavoastra cu servicii profesionale de debitare laser la standarde inalte si la cele mai bune preturi.

Servicii debitare laser Romania
de Georgiana Adam    |    22 Sep 2021   •   11:59

Debitarea cu laser a fost utilizată inițial în 1965 pentru găurirea găurilor în matrițele cu diamant - care sunt instrumente speciale utilizate în fiecare zi în industria prelucrătoare. Curând a evoluat spre utilizarea în industria aerospațială, precum și la producerea diferitelor tipuri de lasere care ar putea tăia și nemetalele, de exemplu, materialele textile.

Cum functioneaza

Debitarea cu laser este o metodă de tăiere a formelor sau desenelor în tablă sau alte materiale structurale care sunt utilizate în primul rând în industria prelucrătoare, dar, de asemenea, crește în popularitate printre alte secte, cum ar fi școlile și pasionații.

Debitarea cu laser este adesea utilizată atunci când procesul de gravare nu este o opțiune datorită dimensiunii și naturii componentului necesar. Laserul taie, arde, se topește și apoi suflă tiparul, conform instrucțiunilor unui computer. Razele laser sunt ușor de manipulat pentru a obține rezultatul dorit.

De ce folosim Debitarea cu laser

După cum sa menționat anterior, este o alternativă la procesul de gravare, dar există și multe alte beneficii. Nu numai că tăierea cu laser poate oferi niveluri ridicate de precizie, foarte precis, dar este consecventă în acest sens, cu foarte puțin spațiu pentru erori umane. Aceasta înseamnă că se folosește mai puțină energie, mai puțină risipă și, prin urmare, este o soluție cu costuri mai mici.

Pot fi puse în aplicare modele mai complexe, pe piese mai mici decât cu gravarea și lasă metale fără bavuri și tăiate curate. În plus, Debitarea cu laser înseamnă că există mai puțină contaminare a pieselor, ceea ce ajută la longevitatea mașinii.

Deci, la ce se folosește Debitarea cu laser? Deoarece tăierea cu laser poate fi utilizată pe tablă; precum aluminiu, oțel inoxidabil, oțel moale și titan, printre multe altele, poate fi utilizat pentru componente și piese utilizate în oricare dintre industriile pe care le deservim. Mai mult, tăierea cu laser este versatilă prin faptul că poate fi utilizată pe alte materiale, după cum ne cer clienții noștri.

Toate componentele noastre pot fi procesate pentru a produce rezultate maxime. Putem folosi foi de până la 3000 x 1500mm, cu o grosime de până la 20mm; în funcție de metalul folosit.

Sperăm că acest lucru explică în ce fel este folosită tăierea cu laser; într-o lume deja confuză a jargonului și a proceselor tehnice. Pentru mai multe informații, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm sau să vă răspundem la orice întrebări pe care le aveți cu privire la serviciile pe care le oferim. Alegeti si serviciile noastre de prelucrari mecanice in Bucuresti.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close