Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Strategia la ruletă care va face diferența anul acesta

Strategia la ruletă care va face diferența anul acesta

La ruletă ai nevoie de o strategie destul de bună pentru a putea câștiga. De cele mai multe ori, diferența o face sistemul de pariere pe care îl folosești, cum îți administrezi banii și dacă ai profitat și de bonusurile pe care le oferă cazinourile online.

Strategia la ruletă care va face diferența anul acesta
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2022   •   16:02

La fel cum poți juca păcănele gratis la cazinourile online, unde îți poți încerca șansele fără să depui vreun ban, o poți face și la ruletă. Înainte de a trece la acest articol trebuie să menționez un lucru important: acest articol nu este de genul “cum să te îmbogățești peste noapte”, ci mai degrabă îți va oferi o bază fundamentală pentru o strategie bună la ruletă. Ideal ar fi să cunoști cât de cât bazele acestui joc ca să înțelegi mai bine conceptele.

Trebuie să fii realist cu privire la jocul de ruletă

Mulți jucători vor da vina pe lipsa de noroc atunci când încearcă să joace la ruletă și au rezultate foarte slabe. Chiar dacă ruleta este un joc de noroc, unul la care cazinoul are un avantaj din start împotriva ta ca jucător, există foarte puține cazuri în care poți spune că ghinionul a fost motivul pentru care ai pierdut.

De aceea, în cazul în care nu cunoști regulile de la ruletă la perfecție, nu joci cu cea mai bună strategie, nu poți calcula șansele de la fiecare pariu în câteva secunde și nu știi cum să îți administrezi foarte bine banii, atunci nu poți da vina pe noroc.

De cele mai multe ori problema este că nu ești realist și nu privești în mod serios jocul de la ruletă. Cheia pentru a deveni mai bun la orice joc este să îți cunoști limitele și să încerci să le depășești de fiecare dată.

Nu ai cum să câștigi la jocul de ruletă dacă nu cunoști regulile acestuia și nicidecum nu vei merge acasă pe profit de la ruletă dacă nu vei folosi o strategie de administrare corectă a banilor. Nu poți să câștigi dacă tu nu cunoști nici măcar regulile de bază de la ruletă. Cu siguranță că ruleta este și genul de joc la care vei putea să te și distrezi în timp ce pariezi.

Totuși, te vei distra mult mai bine în cazul în care vei cunoaște la perfecție regulile jocului. Odată ce ai învățat cum funcționează jocul de la ruletă este important să înveți și cum arată roata de la ruletă.

Care este interfața jocului de ruletă?

Chiar dacă la prima vedere ai putea să spui că toate interfețele de la ruletă arată la fel, trebuie să înveți să vezi care joc este cel care îți va oferi cele mai mari șanse de câștig. În cazul în care nu știai, există mai multe tipuri de ruletă, iar două dintre cele mai cunoscute și folosite sunt cele europene și cele americane.

Ca să îți explic pe scurt care este diferența dintre cele două rulete: ruleta americană are încă un 0 pe ea, lucru ce face ca avantajul pentru joc să fie mai mare. Din acest motiv, te sfătuiesc să începi cu ruleta europeană, fiind și mai simplă, dar oferindu-ți și mai multe șanse de câștig.

Dacă cazinoul la care joci nu îți oferă posibilitatea de a juca la ruleta europeană, alegerea este simplă: nu juca la acel cazino. În special dacă nu cunoști atât de bine regulile jocului, ruleta americană te va face să pierzi și foarte mulți bani.

Ruleta americană este foarte populară în America evident, însă din fericire pentru tine, fiind din Europa vei putea să joci cel mai des ruleta europeană. Cei de la cazino încearcă mereu să plaseze jocurile în așa fel încât jucătorii să fie tentați să le încerce pe cele cu șanse mai mici de câștig pentru ei.

Ruleta europeană a apărut undeva în secolul al 17-lea și la început avea și aceasta 2 zerouri. Totuși, în momentul când germanii au ales să lanseze și ei o versiune a ruletei pentru a putea concura cu francezii, aceștia au decis să scoată un zero. Astfel, ruleta pe lângă faptul că le-a oferit jucătorilor o șansă mai mare de câștig, a venit și cu îmbunătățiri în ce privește design-ul.

Noua ruletă a devenit foarte populară în special din cauză că jucătorii aveau șanse mult mai mari să câștige. Diferența în procente între cele două este că ruleta americană oferă un avantaj de 5.3% cazinoului, în timp ce ruleta europeană doar 2.7%. Deși par să fie niște procentaje destul de mici, pe termen lung acestea vor face diferența chiar cu câteva sute de dolari.

Cea mai simplă modalitate după ce ai învățat toată partea de teorie la ruletă este să pui în practică ceea ce ai învățat.

Și cum o poți face mai bine decât începând să joci chiar la un cazino online unde ți se oferă posibilitatea de a te juca gratuit demo. Pentru început trebuie să încerci să exersezi fără să te gândești la bani și la cât ai putea pierde, deoarece aici nu folosești bani reali. Învață să plasezi pariuri care îți oferă o șansă cât mai bună de câștig și un risc relativ mic.

Un alt lucru pe care îl poți face când începi să folosești bani reali este să beneficiezi de bonusurile oferite de către cazinourile online. Acestea îți pot oferi fie rotiri gratuite, fie să îți ofere un procentaj din suma pe care ai depus-o. Totuși, înainte de a accepta un bonus asigură-te că ai citit foarte bine regulamentul, cât și termenii impuși de către cazino.

Concluzie

Sper că acest articol te-a ajutat și ți-a arătat o strategie mult mai bună de a juca la ruletă. În primul rând, învață cât mai multe despre joc, deoarece este singura modalitate prin care vei putea să câștigi și să reziști pe termen lung în joc.

După aceea, învață cât mai bine ruleta jucând gratuit online și alegând mereu versiunea europeană pentru a avea și mai multe șanse de câștig.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close