Antena 3 CNN Economic Conținut plătit S-a terminat vacanța? Ted Baker vine cu toate sfaturile pentru un office look perfect

S-a terminat vacanța? Ted Baker vine cu toate sfaturile pentru un office look perfect

Specializat inițial în moda bărbătească și mai ales în cămăși, brandul Ted Baker este recunoscut pentru ascensiunea sa fulminantă la nivel internațional, datorită creațiilor originale și nu în ultimul rând datorită calității excepționale a materialelor. Ted Baker creează în prezent îmbrăcăminte și accesorii de calitate atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

S-a terminat vacanța? Ted Baker vine cu toate sfaturile pentru un office look perfect
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2021   •   12:59

Brandul oferă colecții fashion extinse, inclusiv parfumuri, încălțăminte, ochelari, huse pentru telefoane mobile și ceasuri. Colecția britanică este cunoscută în principal pentru aspectul său distinct.

Modele florale mari, pliuri, arcuri și volane pregătesc scena pentru produsele unice. Extravagant, atemporal și clasic, Ted Baker este garanția că vei ieși în orice împrejurare în evidență.

Cu atâtea colecții și atâtea posibilități de mix & match, Ted Baker rămâne aliatul personalității tale fashion atât în vacanță, cât și la birou. 

Este adevărat ceea ce se spune, ai o singură șansă de a face o primă impresie pozitivă și niciodată nu este mai important decât atunci când vine vorba de ținutele de birou.

După o vară de plajă și soare, Ted Baker se întoarce la muncă și îți aduce garderoba de birou perfecta.

Ai o întâlnire de business?

Atunci ai nevoie să inspiri siguranță de sine, putere, charisma. Când alegi Ted Baker mergi la sigur. Ted recomandă un aspect inteligent coordonat, de la o bluză și o fustă smart la ținute clasice, care punctează maxim la capitolul eleganță.

E de preferat să rămâi la o paletă de culori neutre; tonurile pale cu accesorii subtile sunt întotdeauna o alegere inspirată pentru un prânz de afaceri. Optează pentru una dintre gențile de mână cu finisaj de lac Ted Baker, pentru a-și duce look-ul la perfecțiune.

Office dress code: Smart 

Ted știe că un cod vestimentar smart de birou nu trebuie să însemne plictisitor. Dacă biroul tău cere un look mai formal, optează pentru o ținută în nuanțe neutre.

Explorează selecția lui Ted de rochii care subliniază talia, topuri cu volane și jachete personalizate pentru inspirație. Umerii acoperiți sunt întotdeauna o alegere inspirată, iar tivul rochiei sau fustei ar trebui să cadă chiar deasupra genunchiului sau dedesubt – în unele situații poate e mai bine să lași fustițele mini pentru weekend sau pentru ieșirile cu prietenii. 

Office dress code: Casual

Dacă la biroul tău se acceptă cu bucurie un cod vestimentar relaxat, casual, înseamnă că ai mai multe oportunități de a lăsa stilul tău personal să strălucească. Regula de generală este că orice ai alege din garderoba ta, trebuie să arăți profesionist.

Alege bluze lejere, cu imprimeu, asociază-le cu fuste midi, pantaloni contemporani sau blugi drepți.

Evită orice pantaloni cu rupturi, topuri decupate sau cu vedere la abdomen și optează pentru o pereche elegantă de bocanci sau botine.

Originalitatea Ted stă în detalii

Ted știe că detaliile fac impresie, așa că asigură-te că ai în garderob ta o selecție elegantă de accesorii care să îți completeze cu succes look-ul office.

O geantă smart de mână este un plus practic pentru orice ținută, cu bonusul suplimentar de a-ți păstra în siguranță laptopul și alte obiecte necesare la birou.

În plus, investiția în pantofi pentru birou înseamnă că îți poți transforma instantaneu aspectul cu un efort minim; ia-ți pantofii eleganți cu toc de la Ted în geantă și pune-i când ajungi la birou.

Te vei putea schimba din nou în alte încălțări când vei dori să ieși la o terasă cu prietenele cele mai bune imediat după meeting-ul de business.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close