Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tipografia Global Print raporteaza o crestere de 70% a cifrei de afaceri în 2021 datorită investiţiilor în echipamente de ultimă tehnologie

Tipografia Global Print raporteaza o crestere de 70% a cifrei de afaceri în 2021 datorită investiţiilor în echipamente de ultimă tehnologie

Creșterea tehnologiei a cunoscut o dezvoltare în fiecare aspect al vieții umane. Astăzi este greu de imaginat o lume fără materiale tipărite – chiar și în era digitală, produsele imprimate sunt încă o parte integrantă a vieții de zi cu zi.

Tipografia Global Print raporteaza o crestere de 70% a cifrei de afaceri în 2021 datorită investiţiilor în echipamente de ultimă tehnologie
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2022   •   12:05

Industria tipografică joacă un rol uriaș pentru orice industrie, de aceea tipografia Global Print a investit masiv in echipamente de ultimă tehnologie pentru producția de POSM Display, standuri carton, cutii carton ondulat personalizate şi ambalaje în general. Investiția de aproximativ 2 milioane de euro pe care tipografia Global Print a făcut-o în 2019 și 2020 le-a adus o creștere de 70%.

Măsura performanței este dată și de capacitatea de a traversa perioade dificile, de capacitatea de a păstra un mindset axat pe dezvoltare chiar și în condițiile în care industria tipografică traversează una dintre cele mai provocatoare perioade. Creșterea consistentă a cifrei de afaceri, precum si a profitabilității companiei noastre, a fost posibilă datorită investițiilor de cca 2 mil. euro realizate în 2019 și 2020, în retehnologizare și training personal. Utilajele tipografice top rage instalate, precum și soluțiile software de prepress/proiectare, ne-au permis atragerea de noi clienți corporate și bineinteles diversificare gamei de produse, în special în aria produselor complexe precum ambalajele și standurile din carton ondulat. În aceeași măsură în care realizările sunt importante și planurile de viitor sunt ambițioase, în special cu privire la investițiile și dezvoltarea tipografiei noastre, dar despre acest subiect urmează să discutăm mai detaliat la momentul oportun.” spune Dragoș Bălu, General Manager Global Print.

Achiziţionarea de utilaje high end pentru print digital large format de către Global Print le oferă un avantaj în plus. Echipamentele acoperă toate tehnologiile de print în format mare pentru a reda culorile și imaginile la o calitate superioară. Automat se obţin eficientizări ale costurilor iar dvs vă puteţi alge materialul potrivit pentru proiectul pe care îl aveţi.

Printarea cu cerneală UV

Pentru acest tip de printare, Global Print poate imprima pe orice material rigid sau flexibil cu grosime de până la 5,08 cm. De asemenea, se pot face imprimări şi pentru POS/POSM, bannere de interior/exterior, ambalaje ori component industrial. Acest lucru se datorează printerului achizitionat de Global Print, true flatbed Fuji Acuity HS Advance. Acesta are o capacitate mare de producţie, de până la până la 30.000 mp pe lună, la calitate fotografică.

O caracteristică semnificativă pentru printarea cu cerneală UV este că adaugă fără întreruperi culori intense, spre deosebire de alte variante. Fiind capabil să imprime puncte mai clare și mai fine, oferă materiale imprimate de înaltă calitate, adăugând astfel valoare produsului.

Pe lângă această imprimantă, Global Print a mai achiziţionat şi printerele Fuji Acuity HS Advance, HP Latex 375, Roland Soljet PRO4 XR640, CANON 8400 și CANON 8400 S. Sunt imprimante certificate, dedicate producției perfecte și standardizate.

Compania Global Print, unul din liderii industriei tipografice din România

Investiţia din 2019 și 2020 le-a adus o creștere de 70% în achiziția de echipamente și software noi și ultra-performante, pentru a le oferi clienților produse la cel mai înalt standard de calitate. Acest lucru face ca Global Print să fie una dintre cele mai căutate tipografii.

Global Print lucrează în momentul de față cu versiunea completă a softului ESKO ARTIOSCAD 3D MODELING SOLUTION, dedicat proiectării de ambalaje și standuri/display, soft care oferă avantaje și soluții tehnice greu de egalat.

Folosirea softului ESKO ARTIOSCAD 3D MODELING SOLUTION elimină în mare măsură eroarea umană, durata realizării proiectelor este mult mai rapidă, se pot realiza ambalaje cu forme speciale, toate la o calitate premium.

Flota Global Print de echipamente tipografice şi software necesare realizării de ambalaje şi display, este completată de: echipament de ultimă generaţie print digital UV true flatbed de mari dimensiuni, masă de tăiere şi finisare digitală Esko Konsgberg, echipamente finisări premium suită completă software industrial Esko i-Cut Suite, pentru eficientizarea costurilor şi timpilor de producţie.

De asemenea, Global Print a obţinut şi prestigioasa certificare FOGRA. Global Print a investit în 2019 si 2020 în aproximativ 2 milioane de euro în echipamente de ultimă generaţie pentru garantarea reproducerii corecte a culorilor PANTONE, aspect atât de important pentru toate corporaţiile care acordă o deosebită importanţă respectării culorilor de brand.

O companie de imprimare profesionistă precum Global Print vă va sfătui cu privire la cel mai bun traseu de urmat și vă va oferi cele mai bune materiale pentru ca proiectul dvs. să funcționeze. De la producția de POSM Display, standuri carton, cutii carton ondulat personalizate şi ambalaje, opțiunile sunt nelimitate.

Investiția realizată în anii 2019 și 2020 în valoare de 2 milioane de euro le-a adus o creștere de 70%. O varietate de echipamente de calitate nu înseamnă doar suporturi de imprimare mai bune, procesul de imprimare este, de asemenea, mai ușor, mai ales pentru mediile de imprimare mai complicate. Nu există nicio limitare creativă.

Apelând la o companie de tipografie, proiectul dvs va fi pe mâini bune şi o să aveți garanția calității. Tipografia Global Print deține echipamente de ultimă tehnologie astfel încât să gestioneze lucrări mari şi mici, realizate eficient, într-un timp de livrare mai rapid.

Intrați acum în contact cu profesioniștii de la Global Print:

[email protected]

– 0755.808.909

– Șoseaua Progresului nr. 51, București.

https://largeformat.globalprint.ro/ şi

https://www.tipografia-global-print.ro/productie-standuri-posm-pop-floor-chep-display-carton-print-trade-marketing

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close