Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 10 piese vestimentare și accesorii în care merită să investești

Top 10 piese vestimentare și accesorii în care merită să investești

În timp ce multe dintre piesele vestimentare sunt îndrăgite timp de un sezon sau două, altele reușesc să treacă cu brio testul timpului și să devină piese vestimentare atemporale, care nu se vor demoda niciodată.

Top 10 piese vestimentare și accesorii în care merită să investești
de Georgiana Adam    |    19 Sep 2022   •   15:56

 Articolul următor se bazează întocmai pe articolele vestimentare și accesoriile care pot fi purtate chiar și ani la rând fără a se demoda și care pot fi combinate atât în ținute clasice, cât și în cele moderne. 

Ești curioasă să descoperi care sunt piesele în care merită să investești? Pentru că ne dorim să nu fii tot timpul pusă în situația de a achiziționa piese vestimentare noi, îți propunem în rândurile de mai jos articole care-și vor demonstra meritul investiției, întrucât constituie așa-zisele piese de rezistență ale garderobei. Iată despre ce piese vestimentare și accesorii este vorba! 

1. Topul alb 

Un top alb, fie că ne referim la un tricou basic, o bluză elegantă sau o cămașă, este o piesă vestimentară care nu se va demoda niciodată. Motivul? Versatilitatea și feminitatea acestui articol îl face potrivit pentru completarea ținutelor tale în numeroase moduri, de la outfituri cu jeanși, până la cele cu fuste sau pantaloni eleganți. Prin urmare, un top alb este întotdeauna un must-have în garderoba ta! 

2. Rochia neagră 

În cazul în care nu deții deja în garderobă o rochie neagră, te sfătuim să investești într-un astfel de articol vestimentar. Pentru că da, celebra little black dress este o investiție! Rochia neagră te salvează întotdeauna din orice situație, indiferent că vorbim despre o simplă zi la birou, o petrecere de tip cocktail sau un party pretențios. Alături de accesoriile potrivite, rochia neagră poate crea unele dintre cele mai armonioase și elegante apariții. 

3. Jeanșii drepți 

Trendurile în materie de jeanși se schimbă de la un sezon la altul. De la blugi skinny, la blugi largi, blugi cu talie înaltă sau blugi evazați, tendințele evoluează permanent. Însă dacă dorești să faci o investiție bună în garderoba ta, cu efect pe termen lung, te sfătuim să te orientezi către o pereche de jeanși drepți, care să te avantajeze. Aleși într-o nuanță de albastru deschis, aceștia nu se vor demoda niciodată și se vor potrivi perfect cu majoritatea topurilor și încălțărilor pe care le ai în dressing. 

4. Puloverul din cașmir 

O altă investiție de la care nu ar trebui să te abați sub nicio formă este puloverul din cașmir. Deși prețurile unor astfel de articole vestimentare sunt mai ridicate, calitatea unui pulover din cașmir ar trebui să te convingă să ai măcar unul în garderobă. Optează pentru o nuanță neutră, închisă și îți garantăm că un astfel de articol va rămâne în șifonierul tău chiar și pentru 10 ani, conform consultanților de modă. 

5. Geaca de piele 

O piesă atemporală, care nu va ieși prea curând din modă este și geaca de piele. O astfel de piesă vestimentară se va potrivi oricui, indiferent de vârstă. Optează pentru un model clasic de geacă de piele, simplu, fără crop-uri sau aplicații și va rămâne pentru mult timp o piesă de bază a garderobei tale. Mai ales dacă este de culoare neagră!

6. Costumul deux-piece 

Multe femei dețin deja în garderobă un costum cu pantaloni, însă dacă te numeri printre cele care nu posedă un astfel de articol vestimentar, a venit momentul să faci o investiție în acest sens. Nu numai că un costum deux-piece nu se va demoda, însă poate fi atât de ușor adaptat noilor tendințe, dar și stilului personal! 

7. Paltonul clasic 

Paltonul clasic este cu adevărat o piesă prețioasă și elegantă în garderoba unei femei și, atâta vreme cât este ales corespunzător, acesta poate completa cu stil o mulțime de ținute de sezon. Paltonul se poate transforma extrem de ușor în piesa de rezistență a unei ținute, însă dacă dorești să reziste mai mult decât un sezon, va trebui să investești într-un model din materiale calitative. 

8. Geanta elegantă

O geantă din piele elegantă și încăpătoare este un accesoriu pe care orice femeie trebuie să-l dețină în garderobă. Aleasă într-o nuanță de negru, bej, alb sau roșu, un astfel de accesoriu poate fi ușor de integrat în orice ținută. O geantă atemporală nu ar trebui să fie sofisticată și nici prea accesorizată, ci să-ți permită să o porți în orice context. Achiziționează un model din piele, care să treacă testul timpului! 

9. Pantofii cu toc stiletto 

Pantofii clasici cu toc sunt alte accesorii care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei. Alege o pereche de pantofi cu toc stiletto, din piele, în nuanțe de negru, bej, alb sau roșu și cu siguranță aceștia vor reprezenta una dintre cele mai bune investiții pe termen lung, pentru garderoba ta! 

10. Cizmele și botinele din piele 

De ce sunt cizmele și botinele o investiție bună? Pentru că le poți purta indiferent de sezon, în extrem de multe combinații chic, care să respecte trendurile tendințelor actuale. De la ținute cu rochii și fuste, până la ținute cu jeans și pantaloni, cizmele și botinele până la gleznă, din piele, vor reuși să te bucure ani la rând cu prezența lor în garderobă. Și vestea bună este că există cele mai diverse modele de botine de damă și de cizme disponibile, menite să aducă un plus de personalitate look-ului tău. 

Tu în ce piese vestimentare și accesorii atemporale ți-ai dori să investești? Noi credem că fiecare dintre cele prezentate mai sus merită atenția ta! 

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close