Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 3 idei de cadouri practice pentru nași

Top 3 idei de cadouri practice pentru nași

Dacă vrei să îți exprimi recunoștința față de nașii tăi, o poți face printr-un cadou oferit din suflet cu ocazia aniversării lor sau oricărei alte sărbători precum Paștele sau Crăciunul.

Top 3 idei de cadouri practice pentru nași
Sursa foto: Pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2022   •   14:55

În acest articol îți oferim câteva idei care să te inspire pentru a lua cea mai bună decizie. 

3 idei de cadouri practice pentru nași

Fie că decizi să le cumperi obiecte utile în casă, decorațiuni interioare sau ceva care are legătură cu hobby-urile lor, asigură-te că ideile tale vor fi pe placul nașilor. Speculează din vreme și alege cel mai practic și plăcut dar la care te poți gândi. Iată ce îți propunem noi: 

1. Portofel

Dacă nașul tău este o persoană elegantă, căreia îi place să se îmbrace mereu cu stil, poți să îi oferi un portofel din piele naturală în dar. Nu poți da niciodată greș atunci când alegi un model clasic, într-o culoare închisă, care se potrivește în cadrul oricărei ținute. Acest cadou practic cu siguranță îi va aduce un zâmbet pe buze și îl va face să se gândească la tine de fiecare dată când îl folosește.

De asemenea, portofelele sunt un accesoriu foarte important pentru bărbați, care pot spune multe lucruri despre purtător chiar dinainte ca acesta să se prezinte. Ține cont de acest lucru și alege un model de calitate, care să i se potrivească cel mai bine. 

2. Set de veselă

Un dar de care probabil nașa se va bucura mai tare îl reprezintă seturile de farfurii delicate sau sofisticate și opulente. O altă idee ar fi să achiziționezi, împreună cu partenerul sau partenera ta, un set de pahare de calitate, cu un design deosebit. Astfel de obiecte sunt mereu necesare și utile în casa unui om, așa că reprezintă un tip de cadou dezirabil și foarte practic. 

Ai grijă la modelul ales, însă. Este important ca setul la care te-ai gândit să simbolizeze indirect importanța pe care le-o acorzi acestor persoane în viața ta, așa că este de bun augur să îți cântărești opțiunile și să nu alegi primele produse găsite pe internet sau în magazine.

3. Excursie

Un dar cu adevărat special pe care îl poți oferi nașilor tăi este o scurtă excursie, în țară sau în afară, pentru care toate costurile să fie deja suportate de tine și soț sau soție. O croazieră pe Dunăre în sezonul cald este o idee excelentă pe care o poți pune în aplicare, însă este necesar să te asiguri din timp de disponibilitatea nașilor în perioada respectivă.

Fă aranjamentele necesare din timp, asigură-le transportul, masa și cazarea și cu siguranță vor avea parte de o experiență excelentă, de care își vor aminti cu drag toată viața. Excursiile reprezintă daruri ce pot fi exorbitante, dar cu siguranță vor fi apreciate de toți cei care le primesc de la cei dragi. Gândește-te bine la locația pe care o alegi și oferă-le câteva zile de relaxare, fără niciun pic de griji. 

Sperăm ca ideile pe care ți le-am oferit să te inspire, iar nașilor tăi să le fie pe plac. Atât timp cât oferi un cadou din toată inima, acesta va fi cu siguranță apreciat. Gândește-te din timp și fă o listă cu opțiuni, folosindu-te de toate cunoștințele pe care le deții deja despre părinții tăi spirituali. 

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close