Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 5 buchete de flori pe care le poți dărui vara asta

Top 5 buchete de flori pe care le poți dărui vara asta

Majoritatea oamenilor preferă vară întrucât este anotimpul în care vremea este călduroasă, soarele strălucește, copiii au vacanță, iar adulții au concediu. Zilele sunt mai lungi, te poți bucura de deserturi precum înghețată, iar din punct de vedere vizual o grămadă de flori te încântă, dar nici mirosul acestora nu este mai prejos, fiind fermecător.

Top 5 buchete de flori pe care le poți dărui vara asta
de Georgiana Adam    |    29 Iul 2021   •   17:11

Dacă îți este mai greu să te poți decide ce flori ar fi potrivite acestui anotimp acest articol îți prezintă câteva variante de buchete pe care le poți dărui vara.

Buchete cu floarea-soarelui

Încântătoare floarea soarelui se numără printre florile de vară care sunt perfecte pentru a fi dăruite, atât de vesel și plăcut aspectul său te încarcă de optimism și energie de la prima vedere.

Astfel că ești sigur că vei aduce multă fericire pe chip persoanei ce le primește și ce poate fi mai frumos decât să vezi o persoană dragă fericită datorită ție. Ulterior le poate folosi pentru decor, le poate pune în living, pentru că va încărca de energie pozitivă toată familia, dar și toate persoanele ce îi trec pragul.

Buchete cu flori de câmp

Un buchet cu flori de câmp este o alegere îndrăzneață, multicolor și proaspăt, un astfel de buchet te duce cu gândul la relaxare și îți transmite o stare de bine. Florile de câmp sunt vesele și în mod sigur vor aduce veselie și pe chipul persoanei ce le primește în dar.

Buchete cu bujori

Bujorii sunt flori impunătoare și frumoase ce atrag foarte mult atât prin aspect, cât și prin mirosul acestora încântător. Bujori exprimă extravaganță și sunt minunați pentru a fi dăruiți vara.

Îl poți dărui atât persoanei iubite, cât și mamei, surorii sau unei prietene dragi. Trebuie să ții cont doar de culori și ce exprimă fiecare. Bujorii roșii vor fi pentru iubită, iar cei roz pentru celelalte femei importante din viața ta.

Buchete cu hortensii

Hortensiile sunt flori romantice, ce exprimă sentimente frumoase și calde și pot fi dăruite cu siguranță iubitei sau soției pentru a o impresiona și a-i arăta sentimentele tale. Hortensiile sunt simbol al afecțiunii și romantismului, transmițând emoția prin fiecare petală. Le poți dărui la ocazii speciale, dar și într-o zi oarecare pentru a aduce fericire persoanei dragi.

Buchete cu trandafiri

Trandafirii se potrivesc oricărui anotimp, sunt florile cele mai apreciate de către femei și cele mai căutate de către bărbați. Sunt potrivite pentru orice eveniment, dar și pentru a impresiona într-o zi oarecare.

Trandafirii sunt simbolul veșnic al iubirii, dar îi poți dărui și mamei sau colegei de birou, însă sub altă culoare. Fiecare culoare a trandafirilor are un mesaj în spate, astfel că trebuie să fii foarte atent când îi alegi, trandafirii roșii sunt dăruiți iubitei sau soției, cei roz sau galben sunt dăruiți prietenelor, surorii sau matusii, iar cei albi îi dăruiești mamei pentru a exprima iubirea pură ce i-o porți.

Fiind potriviți oricărui anotimp și vara te poți bucura de un buchet fascinant buchet de trandafiri sau poți bucura pe cineva drag. Alege buchete de trandafiri de la Maison d'Or pentru a livra fericire.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close