Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 6 motive să alegi o perie rotativă pentru păr

Top 6 motive să alegi o perie rotativă pentru păr

Pentru orice femeie cochetă, părul este o parte importantă în ceea ce privește aspectul exterior, iar aranjarea lui a devenit o necesitate pentru menținerea unei stime de sine crescute.

Top 6 motive să alegi o perie rotativă pentru păr
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2024   •   12:41

Peria rotativă a devenit astfel, unul din cele mai iubite produse de pe piață în materie de styling, pentru caracterul său practic și ușor, folosită fără bătăi de cap, atunci când ai nevoie de o coafură impecabilă. Iată 6 motive care cu siguranță te vor convinge să-ți cumperi cât mai curând o astfel de perie.

#1. Avantajul financiar

Cu siguranță este vorba de o anume investiție atunci când te hotărăști să achiziționezi o astfel de perie de păr, iar prețurile diferă în funcție de calitatea produsului, de tipul acestuia și de brand, însă pe termen lung vei observa diferența. O vei avea la dispoziție oricând și îți vei putea aranja părul așa cum ai visat fără să apelezi de fiecare dată la un salon de înfrumusețare, care te-ar duce mult mai scump. Așadar, este o achiziție inteligentă.

#2. Este extrem de ușor de folosit

Poate că ți se pare ciudată afirmația că nu mai ai nevoie de o programare la salon pentru a avea o coafură de eveniment, însă nu e chiar așa. Chiar dacă nu te pricepi foarte bine și nu ai cunoștințe în styling, peria rotativă este salvarea ta. Nu e un clișeu, dar este într-adevăr, foarte ușor de folosit, iar cu un minim de experiență sau chiar fără, te poți bucura acasă de un aspect extrem de plăcut. Deci, nu numai că salvezi bani dacă nu mai mergi la salon, dar economisești și timp prețios înainte de eveniment.

#3. Stai liniștită, nu-ți va pune părul în pericol

Poate că te întrebi dacă odată ce folosești peria prea des firul de păr va fi afectat în vreun fel. Află că nu există niciun pericol asupra sănătății părului tău atâta timp cât este utilizată cu măsură și pentru că nu are la bază substanțe chimice care să acționeze asupra părului. Deci, nu o folosi de mai multe ori pe zi sau zilnic, cel mult de câteva ori pe săptămână. Se recomandă utilizarea unei protecții termice înainte de pieptănare pentru a nu risca arderea și deteriorarea firului de păr, exact ca în cazul plăcii.

#4. Vei avea buclele perfecte

Vrei să ai buclele perfecte? Uită de ondulator, de bigudiuri sau alte metode tradiționale de încrețire, căci peria rotativă îți sare în ajutor. Mai mult decât atât, după pieptănare vei arăta impecabil indiferent de tipul tău de păr, buclele vor străluci, vor fi mătăsoase și ferme și, cel mai important aspect, vor rezista destul de mult timp.

#5. Îți vei îndrepta părul fără să te mai folosești de placă

Dacă vrei să-ți îndrepți părul și ai experiențe negative cu placa, și de data aceasta, peria de acest gen poate fi soluția! În primul rând că nu va mai dura atât de mult timp procesul de îndreptare, însă vei obține mult mai mult volum, deoarece placa are efectul să aplatizeze părul prins între cele două suprafețe, iar rezultatul va fi lipsa de volum. În cazul periei nu se va întâmpla acest lucru.

#6. Vei salva mult spațiu printre produsele tale de îngrijire

Orice femeie are un loc special în care își depozitează toate produsele de îngrijire, fie că vorbim de creme, dermatocosmetice, produse de make-up, accesorii sau produse de înfrumusețare cum ar fi placa de păr sau ondulatorul. Peria are marele avantaj de a fi foarte compactă și de a nu ocupa foarte mult spațiu în dulapul tău, lucru care te ajută și într-o călătorie căci poate fi împachetată ușor în bagaj. Dacă te-ai convins să încerci și tu acest produs dar ești încă începătoare și nu ști ce să alegi din gama largă de modele prezente pe piață, ai putea să începi cu peria rotativă Rowenta, care este din ce în ce mai apreciată.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close