Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Tot ce trebuie să știi despre zeolit pentru detoxifiere

Tot ce trebuie să știi despre zeolit pentru detoxifiere

Zeolitul este unul dintre cele mai fascinante și mai eficiente suplimente de pe piață în prezent. Cred cu adevărat în potențialul de vindecare al acestei substanțe uimitoare atunci când este folosită corect.

Tot ce trebuie să știi despre zeolit pentru detoxifiere
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2022   •   13:58

Sunt frustrat de dezinformarea și abundența de suplimente de zeolit inferioare care au inundat piața și au dat zeolitului un nume rău. Acest blog este conceput pentru a oferi practicienilor din domeniul sănătății și al bunăstării cunoștințele necesare pentru a utiliza în mod eficient suplimentele de zeolit pentru a-și ajuta clienții să atingă următorul nivel în călătoria lor de vindecare. Informații în limba germană.

Numele de zeolit provine din cuvintele grecești "zeo" (a găti) și "litos" (piatră). Zeolitul este o cenușă vulcanică pe bază de siliciu (mineral asemănător nisipului) care se formează în timp atunci când cenușa și lava vulcanilor reacționează chimic cu apa de mare. Rezultatul este un compus cu o structură foarte puternică de tip "cușcă" și cu sarcină negativă. Faceți clic aici pentru mai multe informații importante pe această temă.

Cum funcționează zeolitul?

Zeolitul este un mineral alcalin, foarte poros și unul dintre puținele minerale care sunt încărcate negativ în mod natural. Deoarece majoritatea toxinelor, cum ar fi metalele grele, radiațiile și pesticidele, sunt încărcate pozitiv, zeolitul este atras de toxine ca un magnet și le absoarbe în structura sa. Aceste substanțe periculoase sunt reținute în structura de tip cușcă a zeolitului și apoi sunt transportate în siguranță și ușor în afara organismului.

La ce se leagă zeolitul?

Zeolitul are o sarcină negativă puternică și, prin urmare, este atras de moleculele încărcate pozitiv. Deoarece majoritatea lucrurilor care nu au ce căuta în corpul nostru sunt încărcate pozitiv, zeolitul poate fi o metodă eficientă de detoxifiere pentru o serie de elemente toxice care ne afectează sănătatea. Iată câteva dintre lucrurile de care se leagă zeolitul:

Metalele grele - Metalele grele sunt metale toxice care se acumulează în corpul nostru în timp și pun o presiune uriașă asupra sistemelor imunitar și nervos, determinând organismul nostru să lucreze peste program pentru a rămâne sănătos. În timp, corpul nostru își pierde capacitatea de a face față încărcăturii excesive și apar simptome precum oboseala cronică, ceață cerebrală, iritabilitate și o serie de alte simptome și boli. Zeolitul poate detecta metalele ascunse, cum ar fi plumbul, cadmiul, arsenicul și altele din corpul dumneavoastră și le poate capta în structura sa asemănătoare unei cuști pentru a le elimina în siguranță. Odată eliminată povara metalelor grele, organismul dumneavoastră poate funcționa din nou la potențialul său maxim.

Toxinele din mediul înconjurător - În secolul XXI, ne confruntăm cu un număr fără precedent de factori de stres toxici în viața de zi cu zi. De la aerul pe care îl respirăm până la alimentele pe care le consumăm, toxinele sunt peste tot. În timp, aceste toxine se acumulează în corpul nostru și fac ravagii asupra sănătății noastre. Oboseala, ceața cerebrală, creșterea în greutate, un sistem imunitar slăbit și nenumărate probleme de sănătate sunt efecte secundare comune atunci când aceste toxine se acumulează. Deoarece aceste toxine au o încărcătură pozitivă, cele mai multe dintre ele cad victime capacității puternice de legare a zeoliților și sunt eliminate în siguranță din organism.

Toxicitatea mucegaiului este recunoscută din ce în ce mai mult ca o problemă serioasă și este implicată într-o serie de boli cronice grave. Chiar dacă nu sunteți expus în prezent la mucegai acasă sau la locul de muncă, este posibil ca mucegaiurile provenite dintr-o expunere anterioară să se înmulțească în organismul dumneavoastră. Sporii de mucegai pot rămâne în corpul dumneavoastră ani de zile și continuă să se înmulțească chiar dacă nu sunteți expus la mucegai. Zeolitul este un detoxifiant incredibil al mucegaiului și nu ar trebui să lipsească din niciun protocol de detoxifiere a mucegaiului.

Materiale radioactive - După ce ați fost expus la radiații ionizante, materialele radioactive rămân în corpul dumneavoastră ani de zile dacă nu luați măsuri pentru a le elimina. Este foarte probabil să aveți în organism o cantitate destul de mare de material radioactiv acumulat de-a lungul anilor în urma scanărilor CT, mamografiilor, radiografiilor, radiațiilor naturale precum radonul, tratamentelor medicale cu radiații, precipitațiilor radioactive etc. Zeolitul este un instrument fantastic pentru a elimina reziduurile de radiații din organism.

Zeolitul și sistemul imunitar

O abordare eficientă în doi pași pentru optimizarea sistemului imunitar constă, în primul rând, în eliminarea elementelor care slăbesc sistemul imunitar și, în al doilea rând, în întărirea acestuia. Fără eliminarea elementelor toxice care compromit funcția imunitară, etapa a doua este foarte limitată. Metalele, toxinele din mediul înconjurător, mucegaiurile, substanțele radioactive și microbii patogeni sunt doar câteva dintre elementele toxice care slăbesc sistemul imunitar și pe care mulți dintre noi le-au ingerat și le-au adăpostit în corpul nostru de-a lungul anilor. Zeolitul poate absorbi și elimina multe dintre aceste elemente toxice din corpul dumneavoastră, permițând sistemului imunitar să își concentreze energia asupra altor probleme, cum ar fi invadatorii virali.

Zeolitul în comparație cu cărbunele activ și argila bentonită.

Există o serie de lianți naturali excelenți, inclusiv cărbunele activat și argila bentonită. Acestea sunt produse fantastice care pot fi foarte utile într-un protocol de detoxifiere. Dar lianții precum cărbunele și argila bentonită nu au aceleași capacități ca și argila zeolită. Cărbunele și bentonita sunt excelente pentru a lega toxinele din intestin și chiar din sânge. Dar acestea nu au capacitatea de legare a unei argile zeolite de înaltă calitate. Produsele din zeolit de înaltă calitate au o încărcătură negativă mai puternică care le permite să tragă elementele toxice prin membrana celulară și să le rețină în structura lor asemănătoare unei cuști. Acest lucru permite un nivel complet nou de detoxifiere. Argila bentonită și cărbunele pot fi utilizate împreună cu zeolitul într-un protocol de detoxifiere, dar cred că zeolitul ar trebui inclus și considerat ca fiind principalul mijloc de detoxifiere sistemică.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close