Antena 3 CNN Economic Conținut plătit TRANSCAR SRL – compania care oferă cele mai bune servicii de transport din România

TRANSCAR SRL – compania care oferă cele mai bune servicii de transport din România

Cu o experiență de peste 18 ani, această companie a reușit să se impună foarte mult în domeniul serviciilor de transport din țară și din străinătate. Cu o flotă auto foarte modernă formată din microbuze și autocare de diferite capacități, foarte bine întreținute și periodic verificate, TRANSCAR SRL a ajuns una dintre cele mai europene companii de transport din România într-un timp relativ scurt.

TRANSCAR SRL – compania care oferă cele mai bune servicii de transport din România
de Georgiana Adam    |    02 Iul 2021   •   15:54

Ce categorie de servicii europene de transport puteți contracta acum în mai multe localități ale țării

Pentru că au avut foarte mult succes, reprezentanții companiei au decis să furnizeze servicii europene de transport în următoarele localități din țară: București, Ilfov, Alexandria, Zimnicea, Videle, Turnu Măgurele și Roșiorii de Vede.

În oricare din aceste localități precum și în alte localități apropiate, pot fi contractate în condiții foarte avantajoase, servicii de inchirieri autocare pentru transportul persoanelor la evenimente speciale sau pentru transportul grupurilor în diferite excursii, servicii de transport persoane la și de la aeroport, servicii de transport copii la școală sau servicii de transport salariați la servici.

Autocarele și microbuzele sunt de tip Mercedes, IVECO, Volvo sau ISUZU. Sunt verificate periodic și foarte bine întreținute. Șoferii sunt foarte politicoși și prietenoși cu pasagerii. Au foarte mulți ani de experiență în spate. Se poartă frumos mai ales cu copiii!

Dacă doriți să plecați într-o vacanță împreună cu un grup mai mare de prieteni sau rude, puteți închiria de aici, un microbuz modern pentru a vă deplasa în condiții cât mai bune în orice colț al lumii.

Serviciile de inchirieri microbuze sunt furnizate în condiții asemănătoare cu cele de închirieri autocare. Pot fi utile pentru transportul la evenimente speciale sau pentru transportul salariaților la servici. Multe companii au recurs la externalizarea serviciilor de transport angajati Bucuresti, Ilfov si Alexandria pe care le-au contractat de la această companie, în defavoarea dezvoltării unui parc auto propriu. A fost mult mai simplu și mult mai economic în felul acesta. Banii economisiți au fost cu succes investiți în alte domenii!

Ce dotări au autocarele care fac parte din flota auto a companiei TRANSCAR SRL

Autocarele sunt de capacitate diferită pentru a răspunde tuturor categoriilor de solicitări. Sunt foarte moderne și excelent întreținute, unele dintre ele au inclusiv toalete onboard.

Sunt prevăzute cu instalații moderne de aer condiționat, cu sisteme de iluminat pentru citit precum și cu sisteme noi de sonorizare.

Autocarele pot asigura transportul persoanelor la evenimente speciale sau transportul grupurilor în excursii din țară sau din străinătate.

Pentru mai multe detalii despre toate categoriile de servicii de transport incluse în portofoliu, formați acum numărul de telefon postat pe site-ul companiei, transcarsrl.ro. Călătorie cât mai sigură și plăcută vă dorim!

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close