Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Unde găsești lumânare botez băieți la prețuri accesibile

Unde găsești lumânare botez băieți la prețuri accesibile

Sezonul botezurilor încă este în plină desfășurare (mai sunt cel puțin 3 luni de zile în care astfel de evenimente vor avea loc) și toți părinții sunt în căutarea celor mai frumoase lumânări pentru botez, care să fie accesibile ca preț și care să reziste chiar și după încheierea evenimentului.

Unde găsești lumânare botez băieți la prețuri accesibile
de Georgiana Adam    |    27 Aug 2021   •   13:00

Fenomenul aranjamentelor din plante uscate sau artificiale a crescut și încă este în creștere, deoarece lumea chiar își dorește să păstreze ca amintire cele mai frumoase accesorii de la botezul copilului / copiilor, motiv pentru care preferă astfel de flori în locul celor naturale (chiar dacă și cele naturale au frumusețea lor incontestabilă și farmecul lor aparte, pe care nu ai cum să nu îl recunoști și să îl admiri).

Uneori, părinții optează pentru o combinație intre cele două: aranjamente naturale pentru mese și lumânările și alte accesorii de botez din flori uscate și / sau artificiale, care să reziste și care să le rămână amintire pentru o viață.

Vrei să știi unde găsești lumanare botez baieti la prețuri accesibile, care să te facă să zâmbești? Atunci trebuie să apelezi întotdeauna la specialiști handmade în domeniu, care să iți ofere un produs finit personalizat, realizat cu măiestrie astfel încât să reziste (doar la ei vei găsi și produse accesibile că preț). Handmade-ul este un fenomen din ce în ce mai apreciat și la noi în tara, tocmai pentru că oferă autenticitate fiecărui produs în parte (practic, este imposibil să existe două produse perfect identice, chiar dacă acestea seamănă foarte mult intre ele că stil). Înainte de a încheia orice tranzacție, asigura-te că artistul handmade are experiență sau cel puțin lucrează impecabil, ca să ai siguranță că lumânările tale nu se vor destrăma în timpul celui mai important eveniment din viața copilului tău.

Pentru a scăpa de astfel de dubii sau de gânduri negative, poți cere să ți se arate pe viu câteva lucrări, ca să iți formezi o idee mai bună despre modul în care lucrează artistul respectiv, iar dacă nu iți place poți căuta pe altcineva.

Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți, cam acesta este mesajul general pe care trebuie să îl tii minte, de fiecare dată când vrei să faci o investiție despre care sigur iți vei aminti tot restul vieții. Până la urmă, lumânarea de botez va rămâne alături de tine chiar și o viață întreagă, dacă este bine realizată și dacă, apoi, este îngrijită corespunzător (ferită de soare direct și de căldură și asta este tot). Decorațiunile handmade pot fi uneori mult mai costisitoare decât cele găsite de-a gata făcute în comerț, pentru că acolo se regăsește munca migăloasă și talentul unui artist, care și-a dat interesul să realizeze un produs exact pe placul tău (culori, texturi, accesorii în plus, tematica și așa mai departe).

Care sunt avantajele lumânărilor de botez din flori uscate / artificiale?

1) Își vor păstra forma și culoarea intactă chiar și ani de zile, daca sunt îngrijite cum trebuie. Tot mai mulți părinți vor să păstreze vie această amintire, motiv pentru care optează pentru soluția cea mai viabilă din acest punct de vedere, chiar dacă acest lucru înseamnă că vor scoate mai mulți bani din buzunar (nu vorbim de sume exorbitante, oricum, ci de o mica diferență de preț).

 

2) Pot fi păstrate că amintire până când copilul crește și poate înțelege ce anume reprezint acest accesoriu de botez. Mulți dintre ei sunt chiar încântați că văd și pe viu aceste lumânări, pe care cei mai mulți le văd doar în poze.

3) Arată la fel de bine ca lumânările realizate cu flori naturale, doar că pot rămâne așa pentru totdeauna. Florile naturale au și ele farmecul lor aparte, însă problema cu ele este faptul că frumusețea lor este efemeră. Practic, atunci când alegi fie florile naturale, fie florile uscate și / sau artificiale, trebuie să faci un compromis anume. Depinde doar de tine ce compromise vrei să faci (de exemplu, florile naturale se usucă repede, celelalte, în schimb, nu au miros).

Nu lăsa alegerea acestor accesorii chiar pe ultima sută de metri, mai bine găsești din timp artistul care să ți le realizeze, ca să fii sigur/a că ți le poate realiza la data aleasă de tine. Agenda oricărui om, care trebuie să țină pe picioare afacerea proprie, este foarte încărcată, tocmai pentru că acea persoană își dorește să dea dovadă de seriozitate atunci când livrează comenzile și nu dorește să creeze o reputație proastă, promițând ceva că mai apoi să nu se poată ține de cuvânt. Cel mai bine este să abordezi din timp pe cineva, să stabiliți modelul lumânărilor, culorile, accesoriile, eventual să încheiați un contract și să și plătiți un mic avans, ca să fiți siguri că la data marelui eveniment, totul o să fie gata, așa cum ați stabilit împreună.

Orice părinte își dorește că botezul copilului / copiilor să fie de vis, așa că nici unul nu mai lăsa la voia întâmplării detaliile legate de organizarea unui astfel de eveniment. Din fericire, acum exista și event planneri care se pot ocupa, în locul tău, de organizarea botezului și se poate asigura că totul, de la rezervarea bisericii și restaurantului, până la comandarea aranjamentelor și decoratinuilor florale, astfel încât tu să uiți de grija acestora și să te focusezi doar pe șirul de evenimente și tradiții care va avea loc în data cu pricina. Uneori, un astfel de ajutor poate face diferența intre un botez reușit și încântător, relaxant, și un botez greu de gestionat, cu emoții și nervi întinși la maxim.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close