Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Vacanța în Dubai este pentru cei curajoși – 4 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci aici

Vacanța în Dubai este pentru cei curajoși – 4 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci aici

Vacanța în Dubai este pentru cei curajoși – 4 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci aici

Vacanța în Dubai este pentru cei curajoși – 4 lucruri pe care trebuie neapărat să le faci aici
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2024   •   15:24

De ce o vacanță în Dubai este pentru cei curajoși? Este un oraș destul de neobișnuit, care este asociat cu luxul, tehnologii moderne și zgârie-nori. În plus, îți va oferi un număr infinit de experiențe într-un spațiu relativ mic și...este situat în inima deșertului! Uită-te ce să nu ratezi într-un city break Dubai și bucură-te de câteva zile neobișnuite!

Urcă în vârful Burj Khalifa și vezi orașul dintr-o perspectivă diferită

Burj Khalifa este cea mai înaltă clădire din lume și urcă spre cer ca un ac de oțel. Măsoară 828 de metri și este simbolul arhitecturii moderne care reflectă progresul incredibil, dezvoltarea și bogăția Dubaiului.

Dacă rezervi biletele de intrare în avans, poți alege să intri pe punctele de observație, care sunt situate la etajul 124, 125 sau 148. Priveliștea este uluitoare, iar clădirile, vizibile din vârf, strălucesc frumos la soare pe fundalul deșertului.

Atracții sportive din Dubai – sari cu parașuta și planează peste Palm Jumeirah

Dacă nu ai avut ocazia să sari cu parașuta, Emiratele Arabe Unite este locul perfect pentru a-ți realiza visele extreme. Instructori calificați te vor lua sub brațe și îți vor arăta Dubaiul dintr-o perspectivă diferită.

Un salt cu parașuta în timpul unui city break Dubai este, de asemenea, o șansă de a vedea în toată splendoarea luxoasa insulă Palm Jumeirah în formă de palmier.

Jumeirah este o insulă construită artificial și este renumită pentru infrastructura sa remarcabilă, hoteluri de lux, stațiuni de vacanță, restaurante rafinate și un parc acvatic imens cu numeroase atracții.

Coboară pârtia pe schiuri sau snowboard

Cumperi bilete avion ieftine pentru deșert și totuși o să schiezi la 40 grade? Nimic nu este imposibil în Dubai! În centrul comercial Mul al-Imarat există o stațiune de schi unde te poți bucura de o varietate de atracții de iarnă. Atmosfera este destul de geroasă deoarece stațiunea are temperaturi minus. Pârtie de schi în Dubai? Da, este posibil și merită să o faci în timpul unei vizite aici!

Dacă dorești să întâlnești pinguini, să faci aerobic pe zăpadă, să te bați cu bulgări de zăpadă sau să vizitezi o peșteră de zăpadă - o vacanță în Dubai este ideea potrivită. La urma urmei, nu este adesea să ai ocazia să simți iarna în mijlocul verii, nu?

Walking Dubai – plimbare prin piețele arabe

Ce merită văzut în Dubai? Orașul are multe souk-uri sau piețe arabe tradiționale. Este o adevărată sărbătoare pentru simțurile tale! Mirosuri aromate, parfum îmbătător de tămâie și parfumuri, zumzet uimitor, muzică exotică, țesături multicolore, piramide pitorești de mirodenii, bijuterii de aur strălucind în soare. Plimbă-te pe aleile înguste ale bazarului și bucură-te de minunatul Orient Mijlociu în timpul unei vacanțe uimitoare în Dubai!

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close