Antena 3 CNN Economic Conținut plătit VIGGO OUTERWEAR, conectare la tehnologie fără a pierde conexiunea cu natura

VIGGO OUTERWEAR, conectare la tehnologie fără a pierde conexiunea cu natura

Fiecare sezon la Viggo Tailoring spune propria poveste, costumul ramanand pilonul principal de fiecare data. In Toamna-Iarna 22/23, acest brand al elegantei masculine surprinde asumandu-si o colectie capsula de geci “altfel”.

VIGGO OUTERWEAR, conectare la tehnologie fără a pierde conexiunea cu natura
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2022   •   14:03

Fiecare sezon la Viggo Tailoring spune propria poveste, costumul ramanand pilonul principal de fiecare data. In Toamna-Iarna 22/23, acest brand al elegantei masculine surprinde asumandu-si o colectie capsula de geci “altfel”.

Rezonanta nordica a numelui Viggo se regaseste in design-ul modern, simplu si confortabil al pieselor Outerwear cu functie de incalzire in trepte. Monocrome, eventual cu cateva accente de culoare, gecile amintesc de stilul vestimentar scandinav prin minimalism si practicitate.

Prin reglarea temperaturii la 250, 350 si respectiv 450 Viggo propune un sistem inteligent de conectare la tehnologie fara a pierde conexiunea cu natura. Vremea schimbatoare din sezonul rece nu mai este o provocare datorita unui singur buton prin care se seteaza gradual confortul termic dorit.

Aceasta linie a fost special conceputa pentru a sprijini spiritul aventurier conferind libertate de miscare si anduranta la conditiile meteo. O baterie externa realimenteaza sistemul inovator al gecilor Viggo, dar si experienta confortului in traseele de trekking sau in alte provocari de rezistenta fizica.

Desi orientata spre trend-ul high-tech, moda nord-europeana si-a regasit mereu inspiratia in aprecierea naturii la justa valoare. Viggo impartaseste aceeasi filosofie si militeaza pentru responsabilitatea fata de mediu prin mesajele imprimate pe cateva din modele: “Viggo loves nature”, “Leave no trace”.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Un statement proactiv de a alege constient piese longevive, ce nu sunt supraincarcate de detalii, devenind astfel usor de integrat in tinute versatile. Modelele cu dimensiune clasica sau pana la genunchi sunt prevazute cu gluga ce se poate strange pentru protectie sporita impotriva vantului. Cu cat mai multe buzunare, cu atat mai bine, cele de la interior pastrand design-ul Viggo curat. Acelasi rol il au lipsa asimetriilor fata-spate si culorile solide, fie ca se opteaza pentru cromatica naturala precum verde & albastru sau pentru nuante trendy de rosu.

Desprinsa parca dintr-o garderoba utilitara futurista, geaca Viggo si-a adaptat croiala pentru un maxim de functionalitate. Pentru ca era digitala intriga si inspira prin propunerile de stil masculin outdoor.

Despre Viggo

Viggo construieste imaginea succesului inspirand prin colectiile ready-to-wear de business, casual si de ceremonie, disponibile online, dar si fizic in Bucuresti, Tirgu-Mures, Chisinau si Londra. Totodata, propune servicii de croitorie privata in sistem made-to-measure prin intermediul carora acopera toate nevoile vestimentare masculine, indiferent de stil.

Viggo se mandreste cu o gama variata de tesaturi premium de la cei mai cunoscuti producatori din Italia si Anglia, precum casele Loro Piana, Fratelli Tallia di Delfino, Scabal, Dormeuil si Vitale Barberis Canonico. In plus, beneficiaza de o linie de productie cu tehnologie de ultima generatie si de necesarul de indemanare pentru costume realizate manual pana la cele mai fine detalii.

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close