Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Wawa Cosmetics, cosmetice revoluționare, îndrăgite de femei

Wawa Cosmetics, cosmetice revoluționare, îndrăgite de femei

Când vine vorba despre produsele ce le folosim pentru îngrijirea personală, realizăm din ce în ce mai tare că foarte multe de pe piață dăunează pielii, tenului și părului nostru. Unele pretind a fi bio, organice sau naturale, însă la o scurtă evaluare a ingredientelor de pe etichetă constatăm că situația nu stă chiar așa.

Wawa Cosmetics, cosmetice revoluționare, îndrăgite de femei
de Georgiana Adam    |    20 Sep 2021   •   12:15

Pe fața sticlelor sau cutiilor scriu cuvinte cât mai mari, pompoase, ca să te convingă că sunt bune pentru tine, iar ingredientele de pe spate sunt scrise într-un font așa mic că-ți trebuie o lupă.

În spatele brandului Wawa se află o mamă care și-a dorit ca familia sa să utilizeze produse ce nu dăunează pielii. Dezamăgirea i-a fost mare când a observat că majoritatea produselor din casă ce pretindeau a fi hipoalergenice și organice, de fapt aveau în compoziție ingrediente iritante. Așa că, a luat lucrurile în propriile mâini și astfel a luat naștere brandul Wawa Fresh Cosmetics.

De ce să alegi produsele de la Wawa

Aceste produse sunt realizate în laboratorul propriu și sunt 100% vegetale. Sunt eficiente, cu un conținut mare de ingrediente organice și substanțe active vegetale de ultimă generație, notificate la Comisia Europeană. Studiile clinice efectuate au dovedit pe deplin eficiența remarcabilă. Produsele Wawa Cosmetics sunt fabricate în loturi mici, sunt proaspete și au un termen de valabilitate de doar 6 luni.

Aici regăsești produse organice pentru toate tipurile de ten, creme de zi și seară, seruri, creme pentru conturul ochilor, tratamente pentru păr, pentru îngrijirea pielii și chiar produse ce tratează eficient diferite tipuri de afecțiuni precum acneea, dermatita atopică sau seboreică și care diminuează ridurile și petele pigmentare.

Acnee încăpățânată? Un capitol încheiat!

Acneea - una dintre cele mai frecvente probleme ale tenului ce afectează atât adolescenții, cât și adulții. Problema este că nu toate tipurile de produse se potrivesc aceluiași tip de ten chiar dacă sunt exclusiv pentru cel gras, mixt sau uscat. Pielea noastră este diferită, motiv pentru care unele produse pentru acnee nu vor avea efectele scontate pentru toată lumea sau chiar vor agrava situația, datorită celorlalți compuși care o irită. Tenul acneic are nevoie de o atenție specială, deci folosirea unor produse iritante doar sensibilizează mai mult pielea.

Așadar, dacă îți dorești să scapi de această afecțiune, utilizează un tratament acnee de la Wawa. Tenul se va purifica, va fi hidratat și curat, iar tu vei avea din nou încredere în tine. Pielea va căpăta un aspect uniform, sănătos, va fi reparată, iar efectul produselor este unul revigorant. Au rol antiinflamator, stimulează producția de colagen și oferă o hidratare celulară profundă. Ajută la reducerea hiperkeratozei și stopează răspândirea bacteriilor. Alege produsele care se potrivesc tipului tău de ten și vei vedea rezultatele într-un timp scurt.

Ai disponibilă o gamă completă de produse din care poți alege ce este adecvat pentru pielea ta. Wawa este brandul ce va deveni cu siguranță bff-ul tău în îngrijire personală. Accesează www.wawacosmetics.net pentru a vizualiza catalogul de produse.

Contact: 0745 625 777, [email protected]

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close