Foşti şefi ai companiei AKTOR, aproape de preluarea portofoliului de lucrări de peste 1 miliard de euro în România

de Alin Tarnovschi    |    10 Feb 2021   •   11:10
Foşti şefi ai companiei AKTOR, aproape de preluarea portofoliului de lucrări de peste 1 miliard de euro în România Agerpres

Doi foşti şefi ai companiei greceşti AKTOR sunt la un pas de preluarea portofoliului de lucrări de peste un miliard de euro din România, câştigate prin CNAIR şi CFR, prin intermediul unei noi companii, Intrakat.

Dimitris Koustras, fost acţionar al companiei AKTOR, în prezent acţionar al firmei Intrakat, şi Petros Katsias, fost director al companiei AKTOR România, în prezent director al Intrakat, au purtat discuţii la sediile principale ale companiei greceşti din Atena şi Bucureşti.

Potrivit unor surse, cei doi ar fi discutat cu reprezentanţii greci preluarea portofliului din România al companiei AKTOR, în mod direct sau prin intermediul firmei Intrakat.

În prezent, firma Intrakat este prezentă pe piaţa licitaţiilor din infrastructura din România, însă nu are niciun contract atribuit încă.

Şi totuşi, începând din 27 ianuarie 2021, compania-mamă Ellaktor (AKTOR) are un nou acţionar, olandez, Reggeborgh, acţionar care a reuşit să înlocuiască managementul de la acel moment cu un nou board.

În mod automat, ulterior a fost schimbat şi board-ul companiei de construcţii AKTOR.

Potrivit infrapress.ro, rămâne de văzut dacă noul acţionar olandez Reggeborgh este la curent şi eventual de acord cu discuţiile purtate de foştii şefi ai AKTOR cu actuala conducere şi va da pe mâna acestora şi a companiei Intrakat portofoliul de lucrări în derulare din România, evaluat la peste un miliard de euro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close